Szczawnica - Willa Julia od 15.II.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Graka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 06 sie 2016 22:05
Oddział NFZ: Łódzki

Szczawnica - Willa Julia od 15.II.2017

Post autor: Graka »

A co powiecie o Willi Julia w Szczawnicy? Jakie tam są warunki lokalowe i czy jest dostęp do internetu dla kuracjuszy?
Awatar użytkownika
wyspiarka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2015 19:59
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Re: Szczawnica - Willa Julia od 15.II.2017

Post autor: wyspiarka »

Byłam w Julii jakieś 5 lat temu. W skład sanatorium wchodziły 3 bydynki. Ja też byłam w Julii. Pokoje były w zasadzie 2-osobowe. Ja akurat miałam studio 2+2 i to by chyba najfajniejszy pokój w budynku (akurat w naszej części był taras - jakieś 4x4 metry i lodówka). Zaletą było też to, że był to pokój na parterze (wysoki parter, więc do pokonania były chyba 4 schodki). Warunki lokalowe są dobre. Oczywiście to nie jest hotel 5-gwiazdkowy ;-) ale nie ma na co narzekać: wszystko czego potrzeba jest na miejscu. Pielegniarki sa w budynku obok (i dobrze ;-) ). Niestety zabiegi też sa "chodzone" w dwóch budynkach w pobliżu (jakieś 50-100 metrów). Kłopot jest z zabiegami "mokrymi" to bo luty to jednak duże ryzyko przeziębienia... Stołówka jest na miejscu (w piwnicy). W budynku mieszka ok. 40 osób, więc jest dość "kameralnie". Sam budynek jest świetnie położony bo w centrum i masz wszędzie blisko :-) Nie pamiętam jak było z internetem, bo ja akurat nie korzystam z niego podczas pobytu :-)
Jeśli chcesz coś jeszcze wiedzieć - pytaj :-)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Szczawnica - Willa Julia od 15.II.2017

Post autor: Zosia »

Dodam tylko, że pokoje 1os. też są a 1 na pewno - bywałam tam gościnnie. Mały z łazienką ale samodzielny.
ODPOWIEDZ