Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Umowy podpisywane są na 2017 w roku 2016 więc nie wiem skąd ta uwaga .
Znam się na kalendarzu i wiem jaki mamy rok .a to co podałem w linku jak obserwuje nie zmienia się od kilku lat (kryteria).
Dziekuje Wam za odpow. Moze jakos uda sie dwojka bo o jedynce to nie marze bo nie mam szans. Gdy bylam w ladku to 1os.pokoje mialy tylko osoby faktycznie niepelnosprawne poruszajace sie z kulami,siostra zakonna i jakis wysoko ustawiony wazniak
sztani pisze:Umowy podpisywane są na 2017 w roku 2016 więc nie wiem skąd ta uwaga .
Znam się na kalendarzu i wiem jaki mamy rok .a to co podałem w linku jak obserwuje nie zmienia się od kilku lat (kryteria).
to źle obserwujesz bo się zmienia często . A w tym roku akurat dużo się zmieniło.
Poczytam linka ktorego podaliscie i w poniedzialek zadzwonie moze udzielą jakieś inf.bo w ladku to nic nie chcialy powiedziec panie w biurze tam gdzie przydzielaja pokoje i cigle bylo tylko nie nie i nie
Casandra pisze:udzieliło mi się od Ciebie Sztani - jesteś moim wzorcem osobowym-forumowym
och Casandro jak pisał forumowicz "" Starego misia na sztuczny miód nie weźmiesz ""
zawsze kota ogonem potrafisz wykręcić . ale tak czasami jest . taki typ człowieka .
Sorki za zaśmiecanie tematu . już nie bedę