Turnusy rehabilitacyjne nad morzem

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Turnusy rehabilitacyjne nad morzem

Post autor: forumowicz »

Witam juurr ,a można wiedzieć dokąd jedziesz..? ;)
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Bardzo fajne są turnusy rehabilitacyjne w Kołobrzegu...W Kormoranie :kwiat: W zeszłym roku mieli podpisaną umowę z PEFRONEM..W tym roku są po generalnym remoncie i mogło się coś zmienić..Ale służę telefonem ,można dzwonić i pytać. .jedzenie super,dużo wycieczek,biesiady,konkursy,zabawy na powietrzu i w kawiarni...konkursy i zabawy dla dzieci....pozdrawiam
Awatar użytkownika
re12nia
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2011 20:01
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: re12nia »

Polecam turnus rehabilitacyjny w miejscowośći Jarosławiec-ośrodek" Arka". Byłam kilka razy i polecam jedzenie bardzo dobre,duża różnorodność różnych rozrywek. ,dbiesiada turnusowa,dwa ogniska z jadłem i piciem,nawet piwo jest,soki i inne specjały. Jak komu brak komputera,to jest pomieszczenie z kompami ,więc poszaleć w sieci można. Rowery można wypożyczyć bezpłatnie. Jest gdzie spacerować i pojeżdzić rowerem. Blisko do Ustki i Darłowa. :oops: :serce:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Też byłam w Arce kilkakrotnie i to co piszesz to prawda.Zapomniałaś jeszcze dodać że ośrodek posiada własną kaplice.Jest tylko jedno małe ale....stołówka a nad nią kawiarnia to osobny budynek po drugiej stronie ulicy i kiepściutkie zabiegi.Ośrodek świetną sprawą na wakacje.
Awatar użytkownika
juurr
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 sty 2016 11:36
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: juurr »

Ostrzegam przed korzystaniem z turnusów rehabilitacyjnych w FENIKS Jastrzębia Góra , tam najważniejsze są imprezy weselne a kuracjuszy traktuje się jak zło konieczne , sobota i niedziela hałas przez całą noc a po ośrodku wałęsają się pijani goście uwaga na zaparkowane samochody .....itd
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

juurr , dziękuje za ten wpis , bo jest to jeden z osrodków , który brałam pod uwagę na jesienny wyjazd . Skreslam go zatem z mojej listy :!:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Gieniu , ja bym Ci zaproponowała Mielno i ośrodek Albatros albo Syrena.Obydwa mają świetną bazę zabiegową , baseny, dobre warunki socjalne, bardzo dobre wyżywienie opcje do wyboru , tańsze serwowane do stolika i ciut droższe w formie szwedzkiego stołu, bardzo dobrzy kucharze.Kuracjuszy dopieszczają tak zwani animatorzy czyli po staremu K.O. :lol: Znam bardzo dobrze te dwa obiekty i z czystym sumieniem polecam.Mnie się nigdy nie zdarzyło aby uczestnicy byli nie zadowoleni , nawet super malkontenci :lol:
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Możecie polecić coś sprawdzonego w Świnoujściu :?:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję Elu , brałam Mielno pod uwagę , ale Anastazję ... jutro poczytam o tych wspomnianych przez Ciebie :)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

wieslawa kowalska633 pisze:Możecie polecić coś sprawdzonego w Świnoujściu :?:
Tez jestem zainteresowana , a takze kwaterami prywatnymi (niedrogimi) w poblizu promenady :)

Znajomi corocznie jeżdzą do KORABu i sobie chwalą :)
ODPOWIEDZ