Wolne miejsce do Kołobrzegu
- niebieskookii
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Wolne miejsce do Kołobrzegu
Witam,jadę samochodem z Rzeszowa do Kołobrzegu w terminie 22.06--13.07.2013 r.Jade sam,wiec może ktoś w tym samym czasie jedzie i ma ochotę na przejazd samochodem.Mogę podjechać po tego kogoś w miarę blisko od Rzeszowa,lub na trasie,która jest do ustalenia.Pobyt w sanatorium Rawar,więc w samym środku ulicy zdrojowej.Pozdrawiam.
Re: Wolne miejsce do Kołobrzegu
Witam,
Już miałam nadzieje, że do kogoś dołączę... Część szczegółów sie pokrywa: Kołobrzeg, Podkarpackie (ja Dębica, Ty Rzeszów), sanatorium. Jest jednak jedna zasadnicza różnica mój turnus zaczyna się tydzień później 30 czerwca, a szkoda. Pisałeś,że wybierasz się samochodem. Mam pytanie jaką trasą planujesz tam dotrzeć? Ja wstępnie myślałam Kielce, Łódź, Bydgoszcz, Koszalin, Kołobrzeg. Nie wiem jednak czy to dobry pomysł, poproszę o opinię.
Pozdrawiam cieputko
Już miałam nadzieje, że do kogoś dołączę... Część szczegółów sie pokrywa: Kołobrzeg, Podkarpackie (ja Dębica, Ty Rzeszów), sanatorium. Jest jednak jedna zasadnicza różnica mój turnus zaczyna się tydzień później 30 czerwca, a szkoda. Pisałeś,że wybierasz się samochodem. Mam pytanie jaką trasą planujesz tam dotrzeć? Ja wstępnie myślałam Kielce, Łódź, Bydgoszcz, Koszalin, Kołobrzeg. Nie wiem jednak czy to dobry pomysł, poproszę o opinię.
Pozdrawiam cieputko
- niebieskookii
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
- Oddział NFZ: Podkarpacki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Wolne miejsce do Kołobrzegu
witaj,ja juz jade do Kołobrzegu trzeci raz i jechałem róznymi trasami.Ale faktycznie trasa podana przez Ciebie jest najbardziej optymalna.Z Rzeszowa na Kielce,łodz,Bydgoszcz i Kołobrzeg.Tylko jesli tez jedziesz samochodem,to zwróc szczególna uwage na jazde przez miejscowosc Biały Bór,blisko Bobolic niedaleko juz Koszalina.Mała dziura zabita dechami ale na obu koncach stoja aktywne radary bo mimo ze koło nich nie ma jeszcze zabudowan,ale jest ograniczenie do 50 km/h i zbijaja kokosy na mandatach.Juz nawet w TV była ta miejscowosc pokazana odnosnie radarów i wielkosci kasy do Urzedu Gminy.Tez mam stamtad pamiatke.
Moze w Kołobrzegu wyskoczymy na piwko razem?Pozdrawiam
Do jakiego osrodka Ty sie wybierasz?Moze jakis kontakt?