kolejka do sanatorium 2013 rok

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ricko1st
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2012 17:59

Re: kolejka do sanatorium 2013 rok

Post autor: ricko1st »

Witam!
Dzięki " za rozjaśnienie umysłu " :o , jutro " zasuwam " do lekarza po wniosek do....Zakładu Utylizacji Składek :evil: o skierowanie do sanat.
Serdecznie pozdrawiam !
astrid
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 lut 2013 11:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: astrid »

Asia!!!Sądzę,że w ciągu miesiąca dostaniesz skierowanie.Masz jakieś upatrzone sanatorium gdzie chciałabyś pojechać???Przede mną 21800 nr :( Pozdrawiam cieplutko :)
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

astrid sama nie wiem gdzie bym chciala jechac.Jak latem to moze nad morze.Chociaz ostatnio bylam w SZczawnicy i bardzo mi sie tam podobalo.Moge tam jeszcze jechac.
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

chyba pod koniec czerwca sprobuje ze zwrotow bo lepiej by mi pasowalo w lipcu pojechac,ale nie wiem dokladnie kiedy to dzwonic moze mi cos doradzicie.Pozdrowionka
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Witam.
Mój numer na dzień dzisiejszy wynosi 5626. Pewnie lada moment otrzymam pocztą skierowanie do sanatorium. Ta niepewność gdzie mnie skierują jest okropna. Już nawet nie chodzi mi o termin, ale o miejsce. Tak bardzo chciałabym nad morze. W moim wniosku we wskazaniach doktor napisała "nad morze". Gdy moje skierowanie trafiło w moje ręce podczas weryfikacji zauważyłam notatki z funduszu a w nich 4 miejscowości w tym 2 nadmorskie. Jak myślicie, czy powinnam dzwonić i prosić o przydział nad morze?
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

asia13 pisze:chyba pod koniec czerwca sprobuje ze zwrotow bo lepiej by mi pasowalo w lipcu pojechac,ale nie wiem dokladnie kiedy to dzwonic moze mi cos doradzicie.Pozdrowionka
Zwróciłam uwagę na Twój wczorajszy wpis... nie wiem czy zauważyłaś, że "trójka przoduje" :)

Asia 13 - 23 maja 2013 - 23:23

Pozdrawiam :)
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

asia13 pisze:chyba pod koniec czerwca sprobuje ze zwrotow bo lepiej by mi pasowalo w lipcu pojechac,ale nie wiem dokladnie kiedy to dzwonic moze mi cos doradzicie.Pozdrowionka
W moim funduszu powiedziała, że od połowy miesiąca należy dzwonić jeśli chce się wyjechać w miesiącu następującym po nim :)
olunia43
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2013 13:38
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: olunia43 »

Rachel pisze:Witam.
Mój numer na dzień dzisiejszy wynosi 5626. Pewnie lada moment otrzymam pocztą skierowanie do sanatorium. Ta niepewność gdzie mnie skierują jest okropna. Już nawet nie chodzi mi o termin, ale o miejsce. Tak bardzo chciałabym nad morze. W moim wniosku we wskazaniach doktor napisała "nad morze". Gdy moje skierowanie trafiło w moje ręce podczas weryfikacji zauważyłam notatki z funduszu a w nich 4 miejscowości w tym 2 nadmorskie. Jak myślicie, czy powinnam dzwonić i prosić o przydział nad morze?
witaj Rachel ja bym zadzwonila i przedstawila sprawe a mozesz dostac ze zwrotow .w moim przypadku jak zadzwonilam bo interesowal mnie lipiec i Przerzeczyn Zdrój ,nie bylo juz nic na lipiec i pani proponowala mi morze ze zwrotow ale ja chcialam Przerzeczyn i dostalam wrzesien termin mi odpowiadal pozdrawiam
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Myślisz, że powinnam dzwonić najpierw do zwrotów? W zasadzie może to i dobry pomysł skoro termin, który wcześniej miał dla mnie znaczenie teraz jakby zszedł na drugi plan. Dzisiaj zadzwonię do "skierowań" i do "zwrotów", zobaczę co się da zrobić, ale z doświadczenia wiem, że Panie w "skierowaniach" nie gwarantują na 100% skierowania tam gdzie się chce :)
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

U mnie jeszcze śpią :(
Zablokowany