Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam!
Dzięki " za rozjaśnienie umysłu " , jutro " zasuwam " do lekarza po wniosek do....Zakładu Utylizacji Składek o skierowanie do sanat.
Serdecznie pozdrawiam !
Asia!!!Sądzę,że w ciągu miesiąca dostaniesz skierowanie.Masz jakieś upatrzone sanatorium gdzie chciałabyś pojechać???Przede mną 21800 nr Pozdrawiam cieplutko
astrid sama nie wiem gdzie bym chciala jechac.Jak latem to moze nad morze.Chociaz ostatnio bylam w SZczawnicy i bardzo mi sie tam podobalo.Moge tam jeszcze jechac.
chyba pod koniec czerwca sprobuje ze zwrotow bo lepiej by mi pasowalo w lipcu pojechac,ale nie wiem dokladnie kiedy to dzwonic moze mi cos doradzicie.Pozdrowionka
Witam.
Mój numer na dzień dzisiejszy wynosi 5626. Pewnie lada moment otrzymam pocztą skierowanie do sanatorium. Ta niepewność gdzie mnie skierują jest okropna. Już nawet nie chodzi mi o termin, ale o miejsce. Tak bardzo chciałabym nad morze. W moim wniosku we wskazaniach doktor napisała "nad morze". Gdy moje skierowanie trafiło w moje ręce podczas weryfikacji zauważyłam notatki z funduszu a w nich 4 miejscowości w tym 2 nadmorskie. Jak myślicie, czy powinnam dzwonić i prosić o przydział nad morze?
asia13 pisze:chyba pod koniec czerwca sprobuje ze zwrotow bo lepiej by mi pasowalo w lipcu pojechac,ale nie wiem dokladnie kiedy to dzwonic moze mi cos doradzicie.Pozdrowionka
Zwróciłam uwagę na Twój wczorajszy wpis... nie wiem czy zauważyłaś, że "trójka przoduje"
asia13 pisze:chyba pod koniec czerwca sprobuje ze zwrotow bo lepiej by mi pasowalo w lipcu pojechac,ale nie wiem dokladnie kiedy to dzwonic moze mi cos doradzicie.Pozdrowionka
W moim funduszu powiedziała, że od połowy miesiąca należy dzwonić jeśli chce się wyjechać w miesiącu następującym po nim
Rachel pisze:Witam.
Mój numer na dzień dzisiejszy wynosi 5626. Pewnie lada moment otrzymam pocztą skierowanie do sanatorium. Ta niepewność gdzie mnie skierują jest okropna. Już nawet nie chodzi mi o termin, ale o miejsce. Tak bardzo chciałabym nad morze. W moim wniosku we wskazaniach doktor napisała "nad morze". Gdy moje skierowanie trafiło w moje ręce podczas weryfikacji zauważyłam notatki z funduszu a w nich 4 miejscowości w tym 2 nadmorskie. Jak myślicie, czy powinnam dzwonić i prosić o przydział nad morze?
witaj Rachel ja bym zadzwonila i przedstawila sprawe a mozesz dostac ze zwrotow .w moim przypadku jak zadzwonilam bo interesowal mnie lipiec i Przerzeczyn Zdrój ,nie bylo juz nic na lipiec i pani proponowala mi morze ze zwrotow ale ja chcialam Przerzeczyn i dostalam wrzesien termin mi odpowiadal pozdrawiam
Myślisz, że powinnam dzwonić najpierw do zwrotów? W zasadzie może to i dobry pomysł skoro termin, który wcześniej miał dla mnie znaczenie teraz jakby zszedł na drugi plan. Dzisiaj zadzwonię do "skierowań" i do "zwrotów", zobaczę co się da zrobić, ale z doświadczenia wiem, że Panie w "skierowaniach" nie gwarantują na 100% skierowania tam gdzie się chce