HejDoris11 pisze:Hej.Ja jadę do Aleksandrowa Kujawskiego w terminie 08.04.2017rszpilka pisze:Witam
Właśnie dostałam skierowanie do Aleksandrowa Kujawskiego z ZUS na 08.04.2017 .... jedzie ktoś w tym terminie ?
Pierwszy raz jade do sanatorium więc jest to dla mnie temat nowy.
Aleksandrów Kujawski, ktoś był?
Re: Aleksandrów Kujawski, ktoś był?
Hej.Ja też jadę pierwszy raz .Ale ja jadę z całkiem innego miasta Wawa -a szkoda bo było by raźniej.szpilka pisze:HejDoris11 pisze:
Hej.Ja jadę do Aleksandrowa Kujawskiego w terminie 08.04.2017rJa jade pierwszy raz do sanatorium.Skąd jedziesz ? Ja ze śląska,dokładnie z Jaworzna.
Zbiera się ekipa samych "NOWYCH"artnaw pisze:Hejka. Ja też będę jechał pierwszy raz z Tomaszowa Maz. Pewnie pociągiem lub autobusem.
Hej może uda nam się spotkać w drodze.....artnaw pisze:Hejka. Ja też będę jechał pierwszy raz z Tomaszowa Maz. Pewnie pociągiem lub autobusem.
Re: Aleksandrów Kujawski, turnus od 02.01.17
Jadę na turnus pierwszy raz od 02.01.17 ze śląskiego mogę kogoś zabrać dokładnie Sosnowiec i okolice.
-
Kuracjuszka7373
- Na forum od: 21 gru 2016 08:29
Czy jedzie ktoś na turnus od 15.03.17? Ja pierwszy raz, z okolic Poznania
Re: Aleksandrów Kujawski, turnus od 02.01.17
Jak wrócisz daj znać jak było i co warto podpowiedzieć "nowemu"marlinek pisze:Witam
Jadę na turnus pierwszy raz od 02.01.17 ze śląskiego mogę kogoś zabrać dokładnie Sosnowiec i okolice.