Odmówiłam wyjazdu do sanatorium

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
bramkarz308
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 20:17

Re: Odmówiłam wyjazdu do sanatorium

Post autor: bramkarz308 »

Słusznie,że odmówiłaś,ale mogłaś powiedzieć w NFZ żeby Ci, dali gdzieś bliżej,choćby nawet ze względu na stan zdrowia.
Napewno by dały... Trzeba być twardym i postawić na swoim. :evil: Pozdrawiam serdecznie...
Awatar użytkownika
rysia
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2013 18:48
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: rysia »

bramkarz308 pisze:Słusznie,że odmówiłaś,ale mogłaś powiedzieć w NFZ żeby Ci, dali gdzieś bliżej,choćby nawet ze względu na stan zdrowia.
Napewno by dały... Trzeba być twardym i postawić na swoim. :evil: Pozdrawiam serdecznie...
Właśnie o to poprosiłam,i dostałam bliżej domu.Tylko mam zmieniony profil na kardiologię. :serce:
Awatar użytkownika
netwoman
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2013 12:23
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: netwoman »

W NFZ zero zrozumienia. Nie mogłam jechać i oczywiście wywalili mnie z kolejki. W ZUS można z grubsza wyliczyć kiedy się pojedzie ( 2- 3 miesiące) i jest bezpośredni kontakt z paniami przydzielającymi skierowania. Miałam kilka miejsc i terminów do wyboru.
grzegorz13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2013 19:26
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: grzegorz13 »

hej , również dostałem przydział do 22 szpitala w Ciechocinku od 15.07.2013r. Proszę :) o kontakt przyszłych kuracjuszy tego turnusu. :D