Kto jedzie do Polańczyka "PLON" turnus od 6-29.10.2011 r.
Kto jedzie do Polańczyka "PLON" turnus od 6-29.10.2011 r.
wyjeżdżam 6.10.2011 r. własnym samochodem chętnie zabiorę kogoś
Pozdrawiam
Re: Kto jedzie do Polańczyka "PLON" turnus od 6-29.10.2011 r
ja nie jade i wiecej nie pojade do tego sanatorium; nie chce Cie straszyc i mam nadzieje, ze od mojego pobytu kilka lat temu zmienilo sie to sanatorium na lepsze; jest to osrodek wypoczynkowy przerobiony na sanatorium, zabiegi byly owszem dobre, personel przykladal sie do pracy, ale reszta pozal sie Boze - wyposazenie w pokojach stare, tapczaniki wylezane, niewygodne. Jedzenie nawet bylo niezle, poza tym, ze nas zatruli (w srodku zimy) jakas stara ryba, polowa turnusu miala biegunki, kilku osobom lekarz zlecil kroplowki, ale niestety p. pielegniarka (zona kierownika osrodka) nie umiala sie wkluc, aby je podac, a mimo to nikogo nie odwieziono do szpitala; cześć osob, glownie starszych wyjechala wczesniej. Wszystkim chorym wmawiano, ze to napewno przez wizyty w pobliskiej knajpie, a nie z powodu jedzenia w stolowce sanatorium, a wsrod chorych bylo duzo osob starszych. Kierownictwo osrodka robilo wszystko, zeby udaremnic przyjazd sanepidu, ktory wezwali kuracjusze. Poniewaz zatrucie i takie traktowanie i mnie spotkalo, po powrocie napisalam skarge do NFZ, niestety poza informacja, ze moja skarga zostala przekazana dyrekcji osrodka do wyjasnienia, mimo licznych monitow, nie doczekalam sie informacji, jakie dzialania zoistaly podjete. Przepraszam, jesli Cie wystraszylam, ale uwazam, ze nalezy podawac takie informacje, aby ludzie wiedzieli, co moze ich spotkac. OBY NIE!!! Mimo wszystko zycze danego pobytu i pieknej jesiennej pogody. Danka
Re: Kto jedzie do Polańczyka "PLON" turnus od 6-29.10.2011 r
Jestem z Huty Dąbrowa tez jade 6 10 2011 kontakt [email].plHalusia pisze:Proszę o kontakt osoby wyjeżdżające do sanatorium do Polańczyka do ośrodka uzdrowiskowego "PLON"
wyjeżdżam 6.10.2011 r. własnym samochodem chętnie zabiorę kogoś
Pozdrawiam