Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dzięki za pocieszenie, ale nadal mam lekkiego pietra. W dodatku mam stary pesel więc .... na młode towarzystwo nie mam co liczyć. Dobrze że chociaz latem jadę więc po lesie będe latać
bozena999
Starsi mogą "dogadać się " z młodszymi.Taka wymiana zdań,doświadczeń różnych pokoleń może być ciekawym doświadczeniem.
A wielu starszych jest młodych duchem , ma duże poczucie humoru i to jest ich ogromny atut .
Życzę dużej dawki optymizmu i efektywnej rehabilitacji.
Pozdrawiam
Witam,czy nikt się nie wybiera od 06.05.2016 do Aleksandrowa Kujawskiego.Mam tą przyjemność jechać do KSU już drugi raz.Bardzo miło wspominam tamten pobyt chociaż był w Listopadzie to i tak było bardzo fajnie.Myślę że teraz też tak będzie.Wszystkich udających się w tym terminie pozdrawiam i do zobaczenie na miejscu.
Witaj Wawa,proponuję przenieś wpis do tematu niżej tj.Wyjeżdżam do Sanatorium,może ktoś się odezwie,z reguły to jest tak że niewielu ludzi wie o tym portalu i tu nie zaglądają-ale próbować można i trzeba-powodzenia życzę i Sympatycznej Rehabilitacji w Super Towarzystwie,Pozdrawiam
Witam
Właśnie dostałam skierowanie do Aleksandrowa Kujawskiego z ZUS na 08.04.2017 .... jedzie ktoś w tym terminie ?
Pierwszy raz jade do sanatorium więc jest to dla mnie temat nowy.
szpilka pisze:Witam
Właśnie dostałam skierowanie do Aleksandrowa Kujawskiego z ZUS na 08.04.2017 .... jedzie ktoś w tym terminie ?
Pierwszy raz jade do sanatorium więc jest to dla mnie temat nowy.
Hej.Ja jadę do Aleksandrowa Kujawskiego w terminie 08.04.2017r