po operacji kręgosłupa

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: po operacji kręgosłupa

Post autor: sztani »

Dzięki Poznanianko za odpowiedz, jeszcze jedno - czy nie potrzebuję zaświadczenia z zakładu pracy jak za pierwszym razem składałem? Na wypisie ze szpitala mam napisane Sanatorium po 4- 6 miesiącach. Lekarz zapisał mi rehabilitację delikatną ale brak terminów do końca czerwca. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Nie ,,,potrzeba bo to jest ciągłość ,,,Ale przy składaniu papierów na rentę będziesz składał druk RP-7 ze wszystkich zakładów ,,,w których pracowałeś ,,,nie wiem ile masz wiosenek ;) więc pisze ogólnikowo ,,,ja miałam tak samo napisane,,,więc masz jak w banku że zus gdzieś cie wyśle ,,,ale trochę ruchu nie zaszkodzi ,,, :) pozdrawiam ,,,w razie czego pytaj ,,,jak będę wiedziała odpowiem ,,
Faraon25
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2011 12:27

Post autor: Faraon25 »

Jak trafisz na taką france w ZUSIE co ja to moze ci dać nawet na 2 msc jak trafisz na kogos konkretnego da ci na 6 msc. Mi po drugiej operacji(8 śrub i blaszki) dała rente na półroku bo stwierdziła, że stan zdrowia się nie pogorszył :lol:
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Faraon nie strasz jestem przed komisją ,,,ale takie cuda sie zdarzają ...według zus ,,,
Faraon25
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2011 12:27

Post autor: Faraon25 »

Ja nie strasze.. Tylko napisałem jak było. Tak jest czasami w ZAKLADZIE UZDROWIEN SPOLECZNYCH :lol:
ODPOWIEDZ