Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj Blondi!
Trudno jest polecać zależy czego oczekujesz, Wszyscy sobie chwalą Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy baza zabiegowa super,basen już jest łącznik z budynku głównego do basenu i na tańce również/nie wiem co na to Twoje kolano/.Dla mnie ilość zabiegów /do 8 dziennie/to jest przerażające uważam ,że trzeba być zdrowym aby to wytrzymać,Dalej Szpital Krystyna warunki bytowe ponoć kiepskie ale baza zabiegowa super też jest basen/będę tam w sierpniu / to są wszystkie szpitale w Busku chcesz coś jeszcze wiedzieć pytaj
Okres oczekiwania do Wojskowego na leczenie poszpitalne wynosi ponad 2 lata. Tak bylo w moim przypadku (po operacji kręgosłupa) więc zdecydowałam się na inny ośrodek. Może teraz kolejka jest krótsza w co bardzo wątpię bo Woskowy jest naprawdę bardzo dobrym sanatorium i nieustannie cieszy się dużym powodzeniem.
Kilka lat temu byłam prywatnie w NIDZIE, na ostatnim, wyremontowanym piętrze. Dwie windy, fajne pokoje, dobre zabiegi i wspaniała okolica do zwiedzania. Obecnie posiadają basen. Jedzenie było kiepskie (nawet dla komercji). Może obecnie jest lepiej; ale mimo to POLECAM
Zuza
Moim zdaniem w Busku wszystkie obiekty sanatoryjne mają plusy i minusy ale Blondi pytała o szpitale sanatoryjne a Willa Zielona i Nida nimi nie są,
Pozdrawiam
[quote="zuzazg"]Kilka lat temu byłam prywatnie w NIDZIE, na ostatnim, wyremontowanym piętrze. Dwie windy, fajne pokoje, dobre zabiegi i wspaniała okolica do zwiedzania. Obecnie posiadają basen. Jedzenie było kiepskie (nawet dla komercji). Może obecnie jest lepiej; ale mimo to POLECAM
A ja wrocilam z Nidy 3 tyg. temu i nie chcialabym wiecej tam jechac . Pokoje..... moze niektore ladne ale odkurzane byly ,,AZ'' 2 razy w ciagu 3 tyg. Jedzenie slabe , zwlaszcza kolacje. Dieta.... ojjjjjj wszyscy jedli to samo..........budowa w okolo i oprocz parku nic wiecej.....Mlodsi i sprawniejsi ludzie nie maja co robic
szkoda czasu i pieniedzy........nawet po siarce nie poprawilo sie zdrowie
[quote="irena"][quote="zuzazg"]Kilka lat temu byłam prywatnie w NIDZIE, na ostatnim, wyremontowanym piętrze. Dwie windy, fajne pokoje, dobre zabiegi i wspaniała okolica do zwiedzania. Obecnie posiadają basen. Jedzenie było kiepskie (nawet dla komercji). Może obecnie jest lepiej; ale m
Czy był ktoś w Hotelu Słoneczny Zdrój Medical Spa Wellness w Busku-Zdroju i mógłby parę słów powiedzieć na temat tego ośrodka ? Interesuje mnie zwłaszcza jakość zabiegów medycznych. W ofercie mają dedykowane pakiety medyczne na kręgosłup i to by mnie interesowało.
Witaj!
Byłam w Słonecznym Zdoju jakiś czas temu.Podobało mi się maja duży wachlarz zabiegów również kąpiele siarkowe,Basen bez ograniczeń,Pokoje ładne,wyżywienie urozmaicone w formie bufetu,