Busko zdroj

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: Busko zdroj

Post autor: Anka »

Witaj Blondi!
Trudno jest polecać zależy czego oczekujesz, Wszyscy sobie chwalą Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy baza zabiegowa super,basen już jest łącznik z budynku głównego do basenu i na tańce również/nie wiem co na to Twoje kolano/.Dla mnie ilość zabiegów /do 8 dziennie/to jest przerażające uważam ,że trzeba być zdrowym aby to wytrzymać,Dalej Szpital Krystyna warunki bytowe ponoć kiepskie ale baza zabiegowa super też jest basen/będę tam w sierpniu / to są wszystkie szpitale w Busku chcesz coś jeszcze wiedzieć pytaj
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Okres oczekiwania do Wojskowego na leczenie poszpitalne wynosi ponad 2 lata. Tak bylo w moim przypadku (po operacji kręgosłupa) więc zdecydowałam się na inny ośrodek. Może teraz kolejka jest krótsza w co bardzo wątpię bo Woskowy jest naprawdę bardzo dobrym sanatorium i nieustannie cieszy się dużym powodzeniem.
Klara
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2012 13:24
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Klara »

A ja byłam w Willi Zielonej i jestemb.b.zadowolona.Cisza,spokój,mało ludzi...Fajnie było. : :P
Awatar użytkownika
zuzazg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2011 19:32
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: zuzazg »

Kilka lat temu byłam prywatnie w NIDZIE, na ostatnim, wyremontowanym piętrze. Dwie windy, fajne pokoje, dobre zabiegi i wspaniała okolica do zwiedzania. Obecnie posiadają basen. Jedzenie było kiepskie (nawet dla komercji). Może obecnie jest lepiej; ale mimo to POLECAM
Zuza
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Moim zdaniem w Busku wszystkie obiekty sanatoryjne mają plusy i minusy ale Blondi pytała o szpitale sanatoryjne a Willa Zielona i Nida nimi nie są,
Pozdrawiam
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

Post autor: bogjan »

Jeszcze Włókniarz .Tez dawali skierowanie szpitalne jakieś 2 lata temu.Teraz nie wiem.
irena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2010 18:19

Post autor: irena »

[quote="zuzazg"]Kilka lat temu byłam prywatnie w NIDZIE, na ostatnim, wyremontowanym piętrze. Dwie windy, fajne pokoje, dobre zabiegi i wspaniała okolica do zwiedzania. Obecnie posiadają basen. Jedzenie było kiepskie (nawet dla komercji). Może obecnie jest lepiej; ale mimo to POLECAM

A ja wrocilam z Nidy 3 tyg. temu i nie chcialabym wiecej tam jechac . Pokoje..... moze niektore ladne ale odkurzane byly ,,AZ'' 2 razy w ciagu 3 tyg. Jedzenie slabe , zwlaszcza kolacje. Dieta.... ojjjjjj wszyscy jedli to samo..........budowa w okolo i oprocz parku nic wiecej.....Mlodsi i sprawniejsi ludzie nie maja co robic
szkoda czasu i pieniedzy........nawet po siarce nie poprawilo sie zdrowie
irena
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2010 18:19

Post autor: irena »

[quote="irena"][quote="zuzazg"]Kilka lat temu byłam prywatnie w NIDZIE, na ostatnim, wyremontowanym piętrze. Dwie windy, fajne pokoje, dobre zabiegi i wspaniała okolica do zwiedzania. Obecnie posiadają basen. Jedzenie było kiepskie (nawet dla komercji). Może obecnie jest lepiej; ale m
jas_wedrownik
Na forum od: 29 sty 2015 15:48

Post autor: jas_wedrownik »

Witam,

Czy był ktoś w Hotelu Słoneczny Zdrój Medical Spa Wellness w Busku-Zdroju i mógłby parę słów powiedzieć na temat tego ośrodka ? Interesuje mnie zwłaszcza jakość zabiegów medycznych. W ofercie mają dedykowane pakiety medyczne na kręgosłup i to by mnie interesowało.

Pozdrawiam
Jaś!
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj!
Byłam w Słonecznym Zdoju jakiś czas temu.Podobało mi się maja duży wachlarz zabiegów również kąpiele siarkowe,Basen bez ograniczeń,Pokoje ładne,wyżywienie urozmaicone w formie bufetu,

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ