Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A więc wszystko ok. Komisja przebiegła super (pierwszy raz wyrozumiała lekarz wysłuchała:) ). Nie miałem obaw ,że nie dostanę wszak jestem b. krótko po operacji jednak decyzję o miejscu podjęła Warszawa (ze zwrotów) miałem propozycję ale wyjazd w ciągu 2 dni do Kołobrzegu . Zrezygnowałem dla mnie za szybko . Mam dobrą rehabilitację na miejscu więc nie mogłem zrezygnować . Za szybko po operacji na takie wyczyny. telefonicznie dostałem wiadomość , że w listopadzie dostałem miejsce gdzie tyle lat mieszkałem czyli Gdańska . Trzymam kciuki za komisję Kasiu .
Dodam ,że nie byłem rozczarowany ( nie jestem rozczarowany) ważna rehabilitacja i powrót do pracy . Zwroty z Centrali to wielka niewiadoma
Wszystkim za kciuki i doping szczere dzięki.Pozdrawiam
Sztani, znakomicie! Zazdroszczę terminu!
A ja właśnie wrócilam z komisji, dostałam skierowanie:) Niestety nic na szybko nie bylo... zdecydowałam się na pierwszy wolny termin 27 stycznia 2017 do Gdanska-Sobieszewa:) Zaraz poszukam sobie opisów, jak tam jest. Byly jeszcze ew. Poddębice pod koniec lutego i cos jeszcze (nie pamietam) w marcu, ale dla mnie i tak byl przeznaczony właściwie tylko ten pierwszy termin, bo przed uplywem 182 dni. Nie krecilam nosem:) Jestem bardzo zadowolona!
Słuchajcie, mam pytanko do doswiadczonych: do sanatorium zabiera sie kopie dokumentacji medycznej, czy muszą to byc oryginały???