Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
meduza46 pisze:A kto ma 67 lat ,Ty Słoneczko ? To młodziutka jeszcze jesteś ,prawie dziecko ,ja o ile dobrze pamiętam mam już 168 lat
Meduzka tak po cichutku chciałam ci powiedzieć, ze mam tyle lat co ty...ale wiesz jak to jest..... czarownice tak jak ludzie, od czasu do czasu też nie chcą powiedzieć prawdy o swoim wieku Tylko nie mów Maxowi