Osieczek, ConcordiaSalus

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Osieczek, ConcordiaSalus

Post autor: andrzej1955 »

Witam,pozwoliłem sobie na odświeżenie tematu po ostatnim pobycie w tym ...przybytku mojej koleżanki i zastanawiam się po jej relacjach jakim cudem to jeszcze funkcjonuje i że nikt z przebywających tam go nie opisał :o ciekawi mnie również czy nikt z ostatniego turnusu nie nagrywał tego jak leczą się tam pensjonariusze z ZUS-u i odwiedzin służb ogólnie zwanymi porządkowymi-i jak wpływają ich notatki służbowe na działalność wyżej wymienionego-o ile one....SĄ :!: jeżeli ktoś z kuracjuszy przebywających tam ostatnio to czyta,to bardzo proszę o opinię-będziemy bogatsi o wiedzę na ten temat,Pozdrawiam
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Osieczek, ConcordiaSalus

Post autor: andrzej1955 »

Przepraszam że wpis jest w tym Dziale ale nie miałem możliwości go sam przenieś-prosiłem o to Administratora,przepraszam za zamieszanie ale wydaje mi się że sprawa jest dość poważna i trzeba ją nagłaśniać :!: :!: :!:
forumowicz

Re: Osieczek, ConcordiaSalus

Post autor: forumowicz »

Witaj Andrzeju, jeśli masz wiedzę jakie tam są warunki to proszę podziel się z nią na forum :kwiat: pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika