Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Otrzymałam wiadomość od Maćkowiak Grażyna . Nie mogę odpisać - nie aktywne okienko odpowiedzi na wiadomość(Wiadomości na prv dopiero po wysłaniu 5 postów0 : . Ja otrzymałam pobyt szpitalny w przeciągu 2-3 miesięcy od pobytu w szpitalu.Oddział Kardiologia Perła Bałtyku.
Witam, na oddziale szpitalnym Perły Bałtyku przebywałem na turnusie zimowym ,przelom luty/marzec w 2014r.Pokoje na III pietrze nie wszystkie w tym czasie były po remoncie. Jest to kolos,dawny Kombatant.Polożenie blisko morza z holu przy stołowce widac morze.Basenu jeszcze nie było.Można wytrzymać.Windy ,jak windy ,wszystko zależy od ludzi.Czas po obiedzie na luzie.Wieczorny obchód zawsze, sprawdzają .pielęgniarki.Kawiarenka na ostatnim pietrze bezplatne wejscie, codziennie dyskoteki.Na parter dwa komputery z internetem, jeden ciągle szwankował.Wyżywienie dla mnie starczyło.
Widzę ,że krystalizuje sie ekipa nawet kardiologiczna
Co do PW po 5 poście blokada z automatu jest zdejmowana.
Co zas tyczy sie basenu jest on super i nie wymaga przemieszczania sie po za obiekt w zeszłym roku schodziłem w klapkach po schodach.
Jedyny minus tego obiektu to niestety Windy
Wiecznie przepełnione
Teraz całe drugie i trzecie piętro Perły jest po remoncie pod koniec 2015 roku. Zrywane były płytki, drapane ściany i podłogi. Będziecie bardzo zadowoleni.