SZCZAWNO ZDRÓJ 26.08-19.09.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
andrea7777
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2016 22:49

Re: SZCZAWNO ZDRÓJ 26.08-19.09.2016

Post autor: andrea7777 »

Witam, wyjeżdżam do Szczawna z Łodzi ,sanatorium Młynarz od 26.08-16.09.Mam nadzieję,że będzie fajnie ,opinie wprawdzie są nieciekawe -ale jak pogoda dopisze i nasze humory - to nie będzie żle-pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2016 11:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: ++++++++++ »

Witam witam to ja koleżanko ranny ptaszek. Na Twój termin już kilka osób, na mój nie ma nikogo. Myślę, że mnie przyjmiecie do swojego towarzystwa. Pozdrawiam Ela :lol:
andrea7777
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Cześć Ranny Ptaszku, jedziemy trochę wcześniej to przetrzemy szlaki, :lol: miłego dnia ,pozdrawiam
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2014 13:27
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agata-beata »

Hejka, do wyjazdu jest już blisko a Wam na szczęście humorki dopisują ..... brawo, brawo :lol: :lol: :lol: tak powinno być. Widzę, że szykuje się całkiem zgrana ekipa, sam babiniec ale to w niczym nie przeszkadza :) Wyjątkowo udało nam się stworzyć dość liczną grupę bo jest nas już chyba 6 fajnych babeczek więc będzie super. Elu zawsze możesz na nas liczyć i oczywiście że Cię przygarniemy ale na miejscu pewnie znajdziesz też wspaniałe towarzystwo. Czas wszystko zweryfikuje.

Andrea kiedy i czym jedziesz do sanatorium. Ja jadę PKP 26.08 (w Łodzi jest on ok. 9:30- 9:50) – w Wałbrzychu będę ok. godz.15 a później to taxi do Szczawna. Może wybierasz się też tym pociągiem? Połączenie jest całkiem dobre. Kupiłam nawet już bilety. :kwiat: :kwiat: :kwiat: Pozdrawiam całą ekipę oraz tych, którzy tu zaglądają i pewnie nam zazdroszczą....
:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Czekamy aby odezwała się kristin z mazur założycielka tego postu, która ma przydział do Młynarza. Ona ma najdłuższą drogę do pokonania. Myślę, że nie zrezygnowała
andrea7777
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Cześć dziewczyny, to będziemy miały babski turnus :D -damy radę
beata-agata, niestety jadę wcześniejszym pociągiem z Kaliskiej o 6.03 i też już dzisiaj kupiłam bilet,zastanawiam się jeszcze nad powrotem, bo z Wałbrzycha mam 17.15 -bezpośredni. Szkoda,że nie jedziemy razem,miałybyśmy możliwość już wcześniej się poznać. :(
Pozdrawiam całą naszą ekipę ,aha zapomniałabym Was poinformować - ZAMÓWIŁAM ŁADNĄ POGODĘ :D
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Siemka, dobrze że choć jedna pomyślała o tym aby zamówić dobra pogodę D :D :) brawo, brawo :lol: :lol: Pogoda to b. ważna rzecz. 1 miejsce to dobre zabiegi, 2 miejsce to dobre towarzystwo, 3 miejsce to dobra (ciepła) pogoda itd....... Jestem potwornym zmarzluchem więc czym cieplej tym lepiej.
Andrea ja będę wracała 16.09 o godz.13:50 - pociąg jedzie przez Łódź ale niestety nie przez Kaliską. Musisz przez Kaliską a nie możesz przez Widzew lub inną?
Jeśli będziesz w sanatorium wcześniej to liczę na spontaniczne powitanie :kwiat: :kwiat: i zdanie relacji: co gdzie i jak ...... :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam - agata
KITA53
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 25 lip 2016 11:18
Oddział NFZ: Lubuski

Post autor: KITA53 »

Hej dziewczyny może umówimy sie na spotkanie zeby sie poznac, bo z tego co widze to jesteśmy w kilku sanatoriach, :) ;) kto za :?: , może jakies propozycje :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
++++++++++
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2016 11:26
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: ++++++++++ »

Jestem chętna ,ale będę dopiero 5 września.Jeśli to nie będzie problem jestem za.Jadę do Zacisza.Pozdrawiam Ela :kwiat:
andrea7777
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Cześć Dziewczynki,spotkanie-super pomysl ( Kita 53-brawo) jestem za, Elunia nie martw sie ,pogodę Ci obiecałam a jak Ty przyjedziesz, my będziemy już ogarnięte :lol: i dostaniesz od nas info co , gdzie i jak :D Beatka -ja będę tylko trochę wcześniej od Ciebie,ale nasze sanatoria chyba są w pobliżu-to nie będzie problemu :D ,wiesz Łódź-Widzew tak średnio mi pasuje,ale opcje powrotu muszę przemyśleć, bo godzina odjazdu tego pociągu jest idealna. :shock:
pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
agata-beata
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ale ucichło..... :( :( :( pewnie wszystkie już się szykują do wyjazdu (pranko/prasowanko). Za 2 dni Szczawno powita nas a raczej to my powitamy Szczawno :lol: :lol: :lol: Andrea powroty zawsze są łatwiejsze. Byłoby fajnie razem wracać może gdzieś po drodze byśmy zrobiły sobie nieprzewidziany przystanek ...........
Pozdrawiam i do miłego zobaczenia :serce: :serce: :serce:
Już za parę dni, za dni parę ............
ODPOWIEDZ