Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Bozena321
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Bozena321 »

Martinka123 pisze:
Bozena321 pisze:Witam wszystkich "polujących" ;) na zwrocik. Ja od wczoraj dzwonie do łódzkiego funduszu. Długo numery są zajęte, ale z dodzwonieniem był sukces. Pani odbierająca telefon bardzo miła, ale zwrotów nie ma. Jestem cierpliwa może upoluję. Pozdrawiam.
Oczywiście o zwroty należy się ubiegać po przyznaniu sanatorium przez NFZ ? Pozdrawiam :D
To jest oczywista oczywistość :lol: w moim przypadku od złożenia i wpisania mnie w kolejkę oczekujących wniosku w NFZ minęło 15 miesięcy, a od powrotu z sanatorium 21 miesięcy. Pozdrawiam serdecznie :-)
Martinka123
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 18 sie 2016 10:05
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Martinka123 »

Bozena321 pisze:[qu
To jest oczywista oczywistość :lol: w moim przypadku od złożenia i wpisania mnie w kolejkę oczekujących wniosku w NFZ minęło 15 miesięcy, a od powrotu z sanatorium 21 miesięcy. Pozdrawiam serdecznie :-)
Dzięki. :kwiat
Nigdy nie starałam się o zwroty, ale może. ;)
Byłam ostatnio z NFZ w sierpniu 2015 r. a z ZUZ w styczniu 2016 r. teraz mam nr 29245 ( bo nie wiem dlaczego się zwiększył, gdyż miałam 29291) z NFZ.
Pytałam o ewentualne zwroty na wszelki wypadek. Pozdrawiam. :D
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 2 razy

Post autor: jawa 53 »

Wydzwaniam codziennie,wczoraj--nie mamy zwrotów na pana profilu, dzisiaj się nie dodzwoniłem.
Pozdrawiam. :) :kwiat:
Awatar użytkownika
Chmurka07
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz