Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam was serdecznie ! Po tym co czytam , opiniach jak piszecie dziewczyny to mam wrażenie że może być fajnie , zależy na jaką grupę ludzi się trafi . Lista zaczyna powstawać co mam zabrać żeby nie zapomnieć hehe . Pozdrawiam
Witam po dlugiej przerwie w pisaniu ! I jak tam dziewczyny i chłopaki coś wiecej mozecie powiedziec o tym sanatorium ? Ja juz za 9 dni wyjezdzam do czerniawy Izermed .
Pozdrawiam was
Witam. Byłam w Czerniawie zdrój i gorąco wszystkim polecam!
Bardzo miła obsługa, zarówno fizykoterapeuci jak i cała reszta. Jedzenie bardzo mi smakowało, pokoje też ładne. Ogólnie wszystko na plus. Jeśli ktoś ma jakieś bardziej szczegółowe pytania, proszę pisać, a z chęcią odpowiem. Sama wiem jak trudno znaleźć coś na forach na temat tego ośrodka.
Witam. Właśnie jestem w Czerniawie. Jest super. To prawda ze do Świeradowa daleko ale jest taka pogoda ze można spacerkiem przejść te parę km. Można też jeździć busem. Wyjazd godz 14.30 powrót.17.15. Jedzenie bardzo dobre. Zabiegi też. Najlepsze na jakich byłam do tej pory. Ja mieszkam w nowej części sanatorium. Warunki bardzo dobre
Telewizor, lodówka. Wszyscy bardzo mili. Warto zwiedzać okolice i wybrać się na gondole. Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych i polecam to sanatorium.
Hej!
Też się wybieram do tego sanatorium 22 lipca. Chciałam się zapytań czy nie ma problemu z wystawieniem L4 na czas pobytu i czy gdzieś w pobliżu znajduje się jakieś boisko.
Witaj. Ja nie miałam problemu z uzyskaniem L4 u mojego lekarza prowadzącego. Jak u innych nie wiem. Wokół sanatorium trwają prace związane z zagospodarowaniem terenu wiec może w planach jest również boisko. Widziałam boisko obok sanatorium dziecięcego - to bardzo blisko. Naprawdę jest fajnie. Życzę miłego pobytu. I jeszcze to - w nowej części jest dla wszystkich tak jak i fajny sprzęt na sali gimnastycznej.
Witam, Ja wybieram sie do Czerniawy na turnus z ZUSu od 28.06.2013r. Czy jest może ktoś kto również jedzie w tym samym terminie ?
Czy może ktoś wie, czy istnieje możliwość rezerwacji telefonicznej jedno lub dwuosobowego pokoju wcześniej ?
Będę wdzięczna za odpowiedź, pozdrawiam
Witaj anna56, ja wybieram sie tez do sanatorium na ten sam turnus co Ty. 28 czerwca. Z tego co wiem to raczej juz chyba pokoje są przydzielane wczesniej . Pozdrawiam
Witajcie dziewczyny:)Bardzo Wam zazdroszczę bo ja juz w środę wyjeżdżam. Odpowiadając na putanie- pokoje są przydzielane wcześniej. Zależy to od profilu z jakiego jedziesz.Amazonki mieszkają osobno w nowej części w pokojach 2 osobowych. Ci z ruchu w większości w starej części co nie znaczy gorszej w pokojach 2-3 osobowych. Możesz zadzwonić i zapytac. Pozdrawiam raz jeszcze i życzę miłego wypoczynku.