St. Lukas Świeradów Zdrój turnus 01.08=25/08
-
Popromienna
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 12 lip 2016 21:41
- Oddział NFZ: Śląski
St. Lukas Świeradów Zdrój turnus 01.08=25/08
Cześć! Czy ktoś z forumowiczów jedzie na turnus do Świeradowa od 01.08.2016? Ujawnijcie się;) Ja jadę do sanatorium po raz pierwszy w życiu i nie mam pojęcia czego się spodziewać
Ktoś już tam był? Jakieś rady? Ktoś jedzie z okolic Śląska, może wspólny dojazd? Piszcie! Pozdrawiam!
-
Popromienna
- Aktywny Kuracjusz

- Remik
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 lip 2016 18:11
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: St. Lukas Świeradów Zdrój turnus 01.08=25/08
O samy Świeradowie jest sporo na forum w tym moje posty, twój ośrodek jeden z wielu w mieście , w samym obiekcie nie byłem ale zabiegi i okolice czy wycieczki będziesz ukontentowana
,teraz pozostaje szukać czy jeszcze z forum się ktoś pojawi nie mniej będą tam inni 
ps po wglądzie do internetu przypomniałem sobie jak byłem to obiekt nie był ukończony więc dlatego miałem pomroczność jasną
ps po wglądzie do internetu przypomniałem sobie jak byłem to obiekt nie był ukończony więc dlatego miałem pomroczność jasną
-
Popromienna
- Aktywny Kuracjusz

Re: St. Lukas Świeradów Zdrój turnus 01.08=25/08
Dzięki Remik! No ja się właśnie naczytałam różnorakich opinii, sprzed kilku lat, nie były zbyt pochlebne, stąd mój post. No ale nic, do odważnych świat należy
jestem sanatoryjnym żółtodziobem więć pewno będą mnie wkręcać hahah, chyba że masz jakieśrady, bo widzę, że jesteś dość aktywny w tym temacie
Znasz jeszcze jakieś inne fora, gdzie kuracjusze którzy wybierają się na turnus ogłaszają się na wspólny wyjazd? Aha i czy to prawda, że po 22 nie wpuszczają/wypuszczają z ośrodka?