Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Górka ma Górkpopęd
Ruda po drodze przez Warszawę.Mam już zlany soczek pomarańczowy,teraz zlewam lada moment truskawki i malina w kolejce czeka.Porterówkę mogę w każdej chwili zrobić.
A też mi się bardzo chce do człowieka...i Was mam na myśli
Feli , biegnę tylko nogi nie chcą nieść a jeszcze przed soczkiem jestem.Fakt-pęd a nie lot .Tylko ja cały czas liczę ile mnie ten lot na cito będzie kosztował , więc wszystko lot, lot, lot.
Ruda bardzo prosta droga z północy na południe : jedziesz najpierw Princi,potem Felice a później już prosto przez most do mnie a gdzie dalej kto wie zależy od ilości czekolady