Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Polecam duże lody jako środek odchudzający
Jak jadłam po jednej porcji dziennie - to po tygodniu diety lekkostrawnej straciłam tylko 1 kg, a jak pozwoliłam sobie na podwójne duże lody to po jednym dniu ubył mi następny kilogram
a ja 2 lata temu w sanatorium straciła 9kg , w tym roku - za kilka dni ...... mam nadziejkę że pobije ten swój rekordzik - podczas 4 tygodni turnusu , a potem poprawie pobytem w sanatorium. Pozdrawiam wszystkich którzy chcą i tych którzy po prostu TRACĄ ...
A ja zaczęłam ,, odświeżanie ścian ,, w moim domu i z doświadczenia wiem, że z każdym pomieszczeniem gubi sie przynajmniej kilogram. totez chyba przed wyjazdem w kurorty będę musiała zakupic nowa garderobę