Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, Jest autobus bezpośrednio do Ustki relacji Jelenia Góra -Ustka . W Poznaniu powinien być w okolicy godz. 14tej. Sprawdż sobie. Ja jadę do Ustki 15 maja ale do Perły. Też szukam transportu ale ja jadę z Wrocławia. Jak coś znajdziesz to daj znać. Pozdrawiam.
Witam, dziękuję za odpowiedz,wiem,że jest autobus relacji Jelenia Góra- Ustka, przez Poznań.Tak też planuję podróż.Niemniej, byłoby milej jechać z kimś, kto tez jedzie do sanatorium. Jest to mój pierwszy raz!!!
Witaj też jadę do sanatorium "Tęcza" w Ustce z Poznania na turnus NFZ od 02.05.2013r. Prawdopodobnie będę jechać tym autobusem ale już 01.05.2013r. Do zobaczenia w Ustce . To mój szósty pobyt w sanatorium
Witaj. Mój turnus zaczyna się 3 maja, ale jadę o dzień wcześniej, mimo,że pani w recepcji zniechęcała mnie do wcześniejszego przyjazdu, mówiąc,ze nie będzie wolnego pokoju.
Ja zagroziłam,że będę nocowała na kanapie w holu. a tak poważnie, to na 2 maja mogłam zarezerwować miejsce w autobusie, a na 3 maja było to niemożliwe.Nie chcę ryzykować, bo to autobus tkz " przelotowy "jadący z Jeleniej Góry i termin też jest nieciekawy bo to "majówka" , więc może nie być wolnych miejsc.
No ja się zapytałam czy mam wziąć karimatę i spać na plaży a noce są zimne i będą mnie mieli na sumieniu . A tak poważnie to z doświadczenia wiem że im wcześniej się jest w sanatorium tym lepiej.