Wyjezdzam do Zacisze Szczawno-Zdrój 06.09.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Wyjezdzam do Zacisze Szczawno-Zdrój 06.09.2016

Post autor: Narewka »

Elu, najmocniej przepraszam bijąc się w piersi..Pomyliłam Zacisze z Pionierem, dopiero teraz to sobie uświadomiłam.To w Pionierze jest nieciekawie, a w Zaciszu moze być zupełnie inaczej. To sanatorium rzeczywiście leży w parku, , oddalone od innych.Ale za to na spacer wychodzisz z budynku i masz park przed sobą. A tak w ogóle to ile osób, tyle opinii, dlatego najlepiej osobiscie się przekonać.Pozdrawiam i życzę udanego pobytu.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Elu ze Szczawna wróciłam 01 czerwca a byłam tam po raz 7 niestety a może całe szczęście nigdy w Zaciszu. Nie umiem powiedzieć ile dobrych zmian tam zaszło (od kiedy zmienił się właściciel) ale opini od kuracjuszy -pozytywnych nie słyszałam wiele. Koleżanki bardzo asekyracyjnie odpowiadały na Twoje zapytanie. Myślę, iż najwięcej szczegółów mogłabyś dowiedzieć sie od Bożeny i to na jej opinii najpewniej możesz się oprzeć. Na pewno jest wszędzie spory kawałek drogi i nogi trzeba mieć zdrowe a i z tańcami to chyba problem :( . Ja na Twoim miejscu przynajmniej spróbowałabym jakoś to miejsce zamienić albo przynajmniej odpowiednio się nastawić zawsze później lepiej miło się rozczarować. Całe szczęście, że termin dobry . Pozdrawiam :kwiat:
bozena-wl
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2016 09:24

Post autor: bozena-wl »

Witaj Zosiu....masz rację , że lepiej jest zamienić na coś innego, ja tego nie zrobiłam i żałuję....Twoje spostrzeżenia są trafne...może mnie nie odpowiadało , a innym tak...pozdrawiam