Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam serdecznie wszystkich Śniadaniowiczów
Ja popijam kawkę na balkonie......Ogrodu z orzechem niestety nie posiadam Ale duży balkon - choć bez drzewka-daje jakąś namiastkę. Dziś przyjemny wietrzyk na moim balkonie. Na razie od strony zacienionej, więc da się siedzieć i delektować kawusią.
miłego dnia życzę
Witaj Basieńko ogród z orzechem mam tylko do środy a potem też mi zostanie balkon ale jak to mówią......jak się nie ma co się lubi.....to się lubi, co się ma pozdrawiam miłego dnia
Dobra kawa nie jest zła
Wczoraj gościłam Holendra i zaproponowałam jemu kawę "sypaną" był zachwycony i prosił o ...przepis
A i nasze "śmieciówki" są bardzo pyszne
Pozdrawiam z gorącego Trójmiasta