Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja bym powiedział ,że i innych pór roku to dotyczy to są zdecydowanie przypadki losowe bo po co w innym wypadku ktoś miał by oddać ? tak to wygląda ,że dla jednych zwrot jest radością dla innych poważnym problemem ,już nie wnikam co i jak nie mniej tak jest
Wiem,że w okresie letnim są zwroty skierowań.Znajoma też miała w ubiegłym roku możliwość wyjazdu w sierpniu do Rymanowa,ale nie skorzystała.Dopiero dostała przydział na przełomie miesiąca października i listopada.
Inna pora roku.Dzień krótszy i chłodniejszy.Zdecydowanie moim zdaniem pora cieplejsza jest korzystniejsza.Szczególnie jeśli zabiegi nie są w miejscu zakwaterowania i trzeba dochodzić.
Hana ,gratulacje.
Życzę miłej kuracji w uroczym uzdrowisku.
Haniu jesteś Szczęściarą
Cieszę się razem z Tobą,że się udało.Gratuluję termin super i Rymanów piekny i Iwonicz w zasiegu reki. Szybkie pakowanko , wypoczywaj i sił nabieraj akumulatory ładuj na następne dwa lata.
U mnie tak jak pisałam nie było żadnych zwrotów.Ale próbuję dalej jesli Tobie sie udało to może i ja....