Wyjazd ze zwrotów

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Wyjazd ze zwrotów

Post autor: Betina71 »

Kobietki dzwoniące o zwroty wiara czyni cuda i góry przenosi a determinacja bardzo pomaga :P :serce: Trzymam kciuki ;) a w zamian chcę jutro usłyszeć dobre wieści 8-)
Awatar użytkownika
Hana51
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 sty 2015 22:17
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Hana51 »

Betina71 pisze:Kobietki dzwoniące o zwroty wiara czyni cuda i góry przenosi a determinacja bardzo pomaga :P :serce: Trzymam kciuki ;) a w zamian chcę jutro usłyszeć dobre wieści 8-)
Ja również chcę usłyszeć dobre wieści z drugiej strony słuchawki ;)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Dzwonię -pytam o zwroty i słyszę odp. -MORZA NIE MA !! Czy ja pytałam o morze ? :o :lol: :lol:
Potrzebuję wyjechać w pasującym mi terminie ,bez wybrzydzania.Był Świeradów,Goczałkowice ,Ustroń -tylko wszystko za szybko (brakuje mi urlopu).
Dlaczego nas ze Śląska wysyła się najbliżej jak tylko można ? Bo Goczałkowice czy Ustroń to rzut beretem .W każdy weekend możemy tam pobyć niekoniecznie w sanatorium.
"Słynne" morze to dla wybrańców :o :lol: :lol: :?: :?:
Zastanawiam się skąd się biorą zwroty w promieniu 60-80km od miejsca zamieszkania? Jeśli morza nie ma , czyżby były rezygnacje bo tak blisko? sama nie wiem co o tym myśleć.
A może morze jest zimą