WieniecZdrój-Hutnik

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wujo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2010 17:19

WieniecZdrój-Hutnik

Post autor: wujo »

Dostałem skierowanie do Hutnika w Wieńcu Zdroju od 30.06.Może ktoś zechce się podzielić swoim doświadczeniem z pobytu w tym obiekcie.
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Re: WieniecZdrój-Hutnik

Post autor: violet58 »

Poczytaj sobie tutaj - http://forum.nasze-sanatorium.pl/search ... ik+wieniec
Nie wygląda to za ciekawie, ale....
Oby pogoda i towarzystwo dopisało - to i w środku lasu może być miło.
Też miałem taką propozycję, ale zrezygnowałem.
Udanego pobytu życzę.
Urszula
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2013 18:10

Post autor: Urszula »

Najgorzej jak się czyta głupie opinie, byłam tam w maju 2012 r ,warunki lokalowe może nie ciekawe, ale nie wymagajmy zbyt dużo od zus-u, tak samo jest z wyżywieniem aby przeżyć. Ale się nie martw, do sklepu jest blisko. Baza zabiegowa jest super,obsługa miła.Jeśli lubisz się zabawić polecam Ci "Amorka"jest super. Rzeczywiście Hutnik i jeszcze 3 pozostałe sanatoria znajdują się w lesie,ale będąc tam w czerwcu można spacerować i naprawdę naładować akumulatory.Zapewne wiesz to ludzie przecież tworzą klimat a nie miejsce.Ja mam b miłe wspomnienia z tego pobytu i do chwili obecnej utrzymujemy kontakty. Życzę Ci miłego pobytu i dużo zdrówka.
wujo
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2010 17:19

Post autor: wujo »

Dzięki.
Awatar użytkownika
netwoman
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 maja 2013 12:23
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: netwoman »

Współczuję. Wieniec to straszna dziura. Okolica też. Nie ma co zwiedzać, spacery tylko po lesie. Tańce tylko w jednej kawiarence.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

W tym obiekcie byłam wrzesień 2012 ,,,W chwili obecnej to teren wielkiej budowy ,,,pracownicy budowlani pracują od poniedziałku do soboty w godzinach 6-20 ,,,wszędzie kurz i hałas .Zabiegi 200 m od obiektu ,,na miejscu tylko gimnastyka ,spotkania z psychologiem ,,,Jedzenie w miarę ale dla dużego faceta trochę mało :) Pokoje różne ,,,na 3 piętrze łazienki bez brodzików woda wylewa się na pokój ,,Jeden sklep w którym jest wszystko ,,,Zabawy pod kasztanem ,,,w helu ,,,Osławiony Amorek zamknięty ,,zmiana właściciela ,,,to są informacje bieżące sprzed tygodnia ,,,Generalnie nie jest żle ,,,Byle by sie trafiło na fajnych normalnych ludzi ,,,A zapomniała bym jest też masaż na miejscu ,,,I to są wszystkie zabiegi które wykonywane są w Hutniku ,,,Zasięg telefoniczny masakra ,,czasami łapał w pokoju plus i play ,,,reszta na zewnątrz budynku to samo z internetem ,,ja mialam kartę plusa ,,W pijalni wody zdrojowej ,,,jedno stanowisko komputerowe ,,,chyba godzina 6 zł ale nie jestem pewna ,,Generalnie okolica piękna same lasy i dużo miejsca do spacerowania ,,,Jeśli coś jeszcze to pytaj odpowiem ,,,Pozdrawiam z mokrego Poznania ,,,B,,,,
jaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 08:32

Post autor: jaa »

no cóż , byłam w tym sanatorium warunki znośne, okolice leśne zero rozrywki już nigdy nie przyjęłabym skierowania do tej miejscowości.
ODPOWIEDZ