Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.
Mam skierowanie do Szpitała uzdrowiskowego ,,WACŁAW" OD 10.08.11. Może był tam ktoś niedawno i posiada aktualne opinie na temat tego szpitala.
Pozdrawiam.
Byłem i współczuję,chyba,że się coś zmieniło w ciągu 3-lat,jak jest pisałem wcześniej.Bądż dobrej myśli,wszystko zależy od towarzystwa,którego Ci życzę jak i udanej kuracji......
proszę o aktualną ocpinię na temat WACŁAWA w Świeradowie Zdrój. Każda aktualna opinia jest mi potrzebna. W internecie nie mogę nic znależć na temat tego sanatorium. Czy tam nikt nie jeżdi?
Witaj Guma1958. Możesz napisać coś bliżej na ten temat? Chodzi mi o zabiegi, jedzenie, warunki sanitarne, czy są w pokojach łazienki. Będę Ci bardzo wdzięczna. Napisz też kiedy tam byłeś. Zgóry dziękuję i pozdrawiam.
Moja Droga!Po pierwsze,jedziesz z ZUS-u,czy NFZ-u?Ci piersi pokoje na ogół 3-osobowe,drudzy 2-jki,są i 1-dynki.Byłem trzy lata temu,warunki jak za Gierka,wszystko stare,od obiektu po meble,wszystko skrzypiało i śmierdziało.Sory,rozpoczelj remont zaplecza kuchennego,na wyżywienie i warunki sanitarne składaliśmy skargi do sanepidu,trochę poskutkowało.Baza zabiegowa częściowo na miejscu w zakładzie radoczynnym reszta w Domu zdrojowym lub Goplanie(dobry kawał drogi),lokalizacja dobra-prawie centrum,miejscowość przeurocza,nudzić się niebędziesz,byłem przejazdem w zeszłym roku,wszystko na plus.Jeśli Ci zależy nalepszych warunkach jedż dzień wsześniej,po 16-tej,a z oddziałową ,czy z siostrami możesz załatwić dużo-b.miłe babki.Mały suwenir,uśmiech i po sprawie.Jeśli trafisz na dobre towarzystwo to zabawa przednia.Jeśli chcesz poznać szczegóły to pisz na e-meila.Miłego pobytu i opisz pobyt po powrocie,jestem ciekaw co się zmieniło i czy na lepsze.Z pozdrowieniami i wszystkiego dobrego......
Witaj guma1958. Bardzo Ci dziękuję za informacje. Jadę z NFZ-tu i jestem przerażona. Chociaż dzisiaj do nich dzwoniłam i powiedziano mi, że pokoje są 3osobowe z pełnym węzłem sanitarnim co dla mnie jest najważniejsze. Resztę jakoś mam nadzieję przeżyję. Po powrocie opiszę co i jak. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję.Nie mam Twojego adresu mail ale jak masz jakieś jeszcze wskazówki to to jest mój nr gg33685685. Pozdrawiam cieplutko.