Duszniki Zdrój Jan Kazimierz pawilon a
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Re: Duszniki Zdrój Jan Kazimierz pawilon a
-
barba
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 13 gru 2011 17:27
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 16
-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 41 razy
Witaj Leszku. Moja siostra jest od 31 maja w pawilonie A i po przeczytaniu Twojego opisu podrzuciłam Jej miejsca które wymieniłeś. Zapewne pójdzie hi hi Twoim ,,tropem,, bo się ucieszyła ze sprawdzonych tematów.leszek1958 pisze:Witam,oto moje wrażenia po majowym pobycie w Janie Kazimierzu paw.a.Przyjęcie kuracjuszy -dość sprawne,wydawanie kluczy do pokojów od godz.13,pokój nr.100 bardzo duży słoneczny,przyjęcie przez pielęgniarki i lekarza w miarę szybkie ,pani ordynator miła i przyjmująca sugestie co do zabiegów,personel zabiegowy miły i pomocny,trochę trzeba nachodzić się po piętrach(lub windą)na zabiegi,jedzenie dobre dla mnie wystarczające,personel stołówki przemiły.Same Duszniki to małe miasteczko ale urokliwe jest gdzie spacerować,koniecznie trzeba wejść do schroniska pod Muflonem,ranczo Panderosa,Jamrozowa Polana oraz rezerwat bagienny.Jeśli będą pytania chętnie odpowiem.Pozdrawiam.
Tak jak opisałeś...sprawne przyjęcia, szybka wizyta u lekarza, dokładna rozmowa Pani Doktor o dolegliwościach aby przydzielić odpowiednie zabiegi, zabiegi ma tylko do południa, fajny pokój i jest bardzo zadowolona. Też ,,kręciła,, się na tych piętrach ale opanowała szybko...zresztą zagubienie się jest fajnym pretekstem hi do nawiązania rozmowy.
Pozdrawiam serdecznie z urokliwego i słonecznego Kołobrzegu.alka
-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Witaj, jadę do Dusznik ale do Zimowita. Program wycieczkowy mamy bogaty, wszystko to dokąd nie dotarliśmy dwa lata temu będac w Kudowie. Nie moge się juz doczekać.leszek1958 pisze:Witam,oto moje wrażenia po majowym pobycie w Janie Kazimierzu paw.a.Przyjęcie kuracjuszy -dość sprawne,wydawanie kluczy do pokojów od godz.13,pokój nr.100 bardzo duży słoneczny,przyjęcie przez pielęgniarki i lekarza w miarę szybkie ,pani ordynator miła i przyjmująca sugestie co do zabiegów,personel zabiegowy miły i pomocny,trochę trzeba nachodzić się po piętrach(lub windą)na zabiegi,jedzenie dobre dla mnie wystarczające,personel stołówki przemiły.Same Duszniki to małe miasteczko ale urokliwe jest gdzie spacerować,koniecznie trzeba wejść do schroniska pod Muflonem,ranczo Panderosa,Jamrozowa Polana oraz rezerwat bagienny.Jeśli będą pytania chętnie odpowiem.Pozdrawiam.
Bogutka
-
MaryKate
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 gru 2014 13:40
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowano: 9 razy
Jadę na po szpitalne 1,5 mca temu dzwoniłem tam i uprzejma Pani zapisała mnie na jedynke(teraz dzwoniłem i dalej mam jedynkę) uprzedziła ze może być tak ze przyjedzie ktoś potrzebujący (chory) i witaj dwojko np. Napisz mi czy 22.00 w pokojach i pielęgniarka sprawdza czystość nóg