STEGNA - sanatorium Fala od 20 czerwca 2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
malgorzatka123
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 cze 2016 17:48
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Re: STEGNA - sanatorium Fala od 20 czerwca 2016

Post autor: malgorzatka123 »

Dla mnie pokoik najlepiej z balkonem i oby słońca z rana nie było, bo wiem z doświadczenia, że nie można się wyspać. Nurku, a Ty skoro tam byłęś to opowiedz coś jeszcze ciekawego...
Awatar użytkownika
JoannaL1961
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2016 14:29
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: JoannaL1961 »

Witaj. Byłam w Stegnie w Fali w kwietniu 2015. Rehabilitacja super, personel medyczny bardzo sympatyczny. Warunki mieszkaniowe bardzo dobre. Pokoje były sprzątane codziennie. Jedzenie super. Śniadania i kolacje szedzki stół. Obiady można wybrać dietetyczne. Do morza trzeba maszerować około 30 minut. Ale droga cudna bo przez las. Najfajniejsza jest droga za ośrodkiem Plażą można wybrać się do Jantara zbierac bursztyny. Około 7 km. W ośrodku oprócz rehabilitacji codziennie potańcowki. Były wycieczki do innych miejscowości, ogniska. Ja byłam w kwietniu i było super, a Ty w okresie letnim bedziesz miała rewelacyjnie. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. Jeszcze dopiszę, że parking kosztuje 100 zł za cały pobyt. :D
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17