Szpital uzdrowiskowy ,,WACŁAW" w Świeradowie-Czerniawa

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
aster
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2011 16:54

Szpital uzdrowiskowy ,,WACŁAW" w Świeradowie-Czerniawa

Post autor: aster »

Witam.
Mam skierowanie do Szpitała uzdrowiskowego ,,WACŁAW" OD 10.08.11. Może był tam ktoś niedawno i posiada aktualne opinie na temat tego szpitala.
Pozdrawiam.
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Re: Szpital uzdrowiskowy ,,WACŁAW" w Świeradowie-Czerniawa

Post autor: guma1958 »

Byłem i współczuję,chyba,że się coś zmieniło w ciągu 3-lat,jak jest pisałem wcześniej.Bądż dobrej myśli,wszystko zależy od towarzystwa,którego Ci życzę jak i udanej kuracji......
aster
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

proszę o aktualną ocpinię na temat WACŁAWA w Świeradowie Zdrój. Każda aktualna opinia jest mi potrzebna. W internecie nie mogę nic znależć na temat tego sanatorium. Czy tam nikt nie jeżdi?
aster
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj Guma1958. Możesz napisać coś bliżej na ten temat? Chodzi mi o zabiegi, jedzenie, warunki sanitarne, czy są w pokojach łazienki. Będę Ci bardzo wdzięczna. Napisz też kiedy tam byłeś. Zgóry dziękuję i pozdrawiam.
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Moja Droga!Po pierwsze,jedziesz z ZUS-u,czy NFZ-u?Ci piersi pokoje na ogół 3-osobowe,drudzy 2-jki,są i 1-dynki.Byłem trzy lata temu,warunki jak za Gierka,wszystko stare,od obiektu po meble,wszystko skrzypiało i śmierdziało.Sory,rozpoczelj remont zaplecza kuchennego,na wyżywienie i warunki sanitarne składaliśmy skargi do sanepidu,trochę poskutkowało.Baza zabiegowa częściowo na miejscu w zakładzie radoczynnym reszta w Domu zdrojowym lub Goplanie(dobry kawał drogi),lokalizacja dobra-prawie centrum,miejscowość przeurocza,nudzić się niebędziesz,byłem przejazdem w zeszłym roku,wszystko na plus.Jeśli Ci zależy nalepszych warunkach jedż dzień wsześniej,po 16-tej,a z oddziałową ,czy z siostrami możesz załatwić dużo-b.miłe babki.Mały suwenir,uśmiech i po sprawie.Jeśli trafisz na dobre towarzystwo to zabawa przednia.Jeśli chcesz poznać szczegóły to pisz na e-meila.Miłego pobytu i opisz pobyt po powrocie,jestem ciekaw co się zmieniło i czy na lepsze.Z pozdrowieniami i wszystkiego dobrego......
aster
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Witaj guma1958. Bardzo Ci dziękuję za informacje. Jadę z NFZ-tu i jestem przerażona. Chociaż dzisiaj do nich dzwoniłam i powiedziano mi, że pokoje są 3osobowe z pełnym węzłem sanitarnim co dla mnie jest najważniejsze. Resztę jakoś mam nadzieję przeżyję. Po powrocie opiszę co i jak. Jeszcze raz Ci bardzo dziękuję.Nie mam Twojego adresu mail ale jak masz jakieś jeszcze wskazówki to to jest mój nr gg33685685. Pozdrawiam cieplutko.
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Sory,z gg niekorzystam,a e-meila znajdziesz klikając po prawej stronie w kopertę.Pa....
ODPOWIEDZ