Pogoda w naszym regionie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Weronika1965
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 16:20

Re: Pogoda w naszym regionie

Post autor: Weronika1965 »

biedroneczka pisze:Witajcie, faktycznie dzisiaj się opuściłam z komentarzem na temat pogody :( Ale za to poczułam na własnej skórze jak dzisiaj było, bo prawie cały dzień w locie i w większości na powietrzu. Było typowo ......"w marcu jak w garncu" ;) :lol: Ale na koniec dnia, jak zauważyła Eluunia, zaświeciło Słoneczko :D
Marzec? ...przeciez już kwiecień mamy :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Weroniko, no właśnie.........tak dzisiaj było jak w tym przysłowiu :D Nie ważne, jaki miesiąc teraz mamy, pogoda zwariowała przecież...... ;)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

biedroneczka pisze:Eluuniu a jednak był bruderszafcik z Andrzejkiem bo widzę zmiany...... ;) :lol:
Andrzejek nie protestuje co będzie to będzie w Busku to nadrobimy :lol: :lol:
Weronika1965
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2013 16:20

Post autor: Weronika1965 »

Dobrze, że tylko pogoda wariuje.... A co tam, każdemu odrobina szaleństwa jest potrzebna, nie tylko pogodzie.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Niektórzy chcieliby wywinąć się od brudzia ale się nie da, Biedroneczko widać że byłaś w ciągłym locie i lekko oszołomiona bo pomyliłaś miesiące, kwiecień plecień, bo przeplata, trochę zimy, trochę lata :!: słoneczko które od wczoraj Masz w awatorku jest dopełnieniem Twoich sympatycznych i ciepłych wypowiedzi i relacji międzyludzkich na tym forum, pozdrawiam,proszę o wybaczenie , ale najbardziej moje sympatyczne Krajanki :!: :kwiat: :kwiat: :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

andrzej1955 pisze:Niektórzy chcieliby wywinąć się od brudzia ale się nie da, Biedroneczko widać że byłaś w ciągłym locie i lekko oszołomiona bo pomyliłaś miesiące, kwiecień plecień, bo przeplata, trochę zimy, trochę lata :!: słoneczko które od wczoraj Masz w awatorku jest dopełnieniem Twoich sympatycznych i ciepłych wypowiedzi i relacji międzyludzkich na tym forum, pozdrawiam,proszę o wybaczenie , ale najbardziej moje sympatyczne Krajanki :!: :kwiat: :kwiat: :)
No widzisz Biedroneczko i dalej muszę pisać jak dawniej .Pozdrawiam p.Andrzejku :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ależ ja muszę kategorycznie zaprotestować :!: :D Z premedytacją użyłam powiedzenia "w marcu jak w garncu" a nie, jak by sie wydawać mogło, że powinnam powiedzieć "kwiecień plecień bo przeplata trochę zimy , troche lata", ponieważ dzisiejszego dnia nie było nawet odrobinki lata. To słoneczko, które wyszło na chwileczkę dopiero wtedy, gdy powinno było właściwe już zachodzić, nie grzało nic a nic, więc gdzie tu lato :roll: :) Pozdrawiam Was serdecznie :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Eluuniu, nie daj się zwieść podpuszczalskiemu Andrzejkowi i dalej śmiało bez "panowania". Wszak my tu jesteśmy w jednym wieku, bez względu na........wiek :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Mój wpis dotyczył konsekwencji, a nie upominaniu się o panowanie- jak My nie będziemy pielęgnować tradycji to kto, będzie w Busku słodki szampan- tyle brudziów do przepocia :!: :!: ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wiem ,wiem przecież ;) A brudzio i tak będzie i tak :lol: :lol: :lol: Ale najpierw kawka :evil:
ODPOWIEDZ