kolejka do sanatorium 2013 rok
-
Wiosenna Wlkp
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 06 kwie 2013 18:08
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
Dobry Wieczór. Ja czekam od 03 stycznia 2011 z początkowym nr 38338, początkowo miałam wskazania ortopedyczno urazowe, w międzyczasie zmieniono mi na reumatologię. Nigdy nie dzwoniłam do mojego NFZ Wlkp, wiec nie wiem nawet jakie są prognozy ale łudzę się na lato, dziś wybiło mi 412.
- sisi malopolska
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2013 22:09
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 4
Biedroneczko ,jaki jesteś NFZ? Ja już dzwoniłam z początkiem marca i powiedzieli mi ,że ciotka dostanie przydział do końca marca ,a nam wypada maj
Jak na razie tak jak napisałam ciocia dalej czeka,tak samo jak i my.Prawdę mówiąc to ja nawet byłam u nich,ale mi powiedzieli ,że najpierw musze mieć przydział ,żeby coś z terminami próbować zmieniać.Dlatego też kiedyś pisałam już o tym ,że jak to jest ,że w jednym NFZ można się dogadać ,a w innym nic z tego.Poza tym widzę,że w niektórych NFZ przydziały ludzie dostają nawet z 2-miesięcznym wyprzedzeniem,więc nadal jestem w czarnej d...,bo... nic nie wiem.Ale nic to może też jak inni tutaj szczęście nam dopisze czego i pozostałym życzę
wiosennie!!!oczywiście.
-
Lidka Lodz
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 kwie 2013 11:06
- Podziękowano: 2 razy
Wydawało mi się, że poprawiłam swój post i wpisałam skąd jestem, mój NFZ to Łódź!
Jadę do Piwnicznej! Ktoś może był??
Jadę do Piwnicznej! Ktoś może był??
-
Wiosenna Wlkp
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 06 kwie 2013 18:08
Zamiast trwać w tej niepewności, to chyba też zadzwonię, bo nawet żadnych planów wakacyjnych mieć nie mogę, tak mnie ten NFZ zdominował.
A z bieżących spraw, tak myślę, że czas już wykopać moją siostrę Zimę, bo wstydu nie ma, tak się zasiedziała. Za grzeczna chyba jestem...Dobranoc.
A z bieżących spraw, tak myślę, że czas już wykopać moją siostrę Zimę, bo wstydu nie ma, tak się zasiedziała. Za grzeczna chyba jestem...Dobranoc.