Mogę Ci tylko współczuć, że masz takie przykre doświadczenie z kobietami. Powodzeniakrzysztof100 pisze:Rachel mylisz się to mężczyźni cenią ciepło w związku a kobiety najbardziej cenią u mężczyzn zdolności zgadnij jakie-zdolności płatnicze,wiem coś o tym,Pozdrawiam Krzysztof1.
Czego pragną kobiety a czego mężczyżni
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Czego pragną kobiety a czego mężczyżni
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Nie miałam na myśli jednego wieczoru. Napisałam "związki" a to nie wieczórkruszynka pisze:Rachel chodziło mi o to ,czego pragniemy ,za czym tęsknimy w życiu.A ie o jeden wieczór
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Gdy poznając mężczyznę wytężysz wszystkie swoje zmysły to będziesz wiedziała jaki jest na prawdę i wcale nie musi być złym człowiekiem. Gdy zaś intuicja podpowiada Ci np. że ten mężczyzna lubi alkohol ale Twoja duma kobieca z kolei mówi: "Och doprawdy, on mnie kocha zatem dla mnie zmieni się, będzie nam cudownie, bo on i ja tego chcemy", to nie łudź się, że akurat dla Ciebie zmieni się. Ty dla niego byś się zmieniła ale nie on dla Ciebie. Owszem na chwilę tak ale wcześniej czy później przypomnisz sobie, że na początku znajomości coś nie dawało Tobie spokoju, to jest właśnie to pierwsze, najważniejsze wrażenie, to co po 5 minutach zauważyłaś.Asik pisze:Rachel, nie wydaje mi się aby możliwe było stwierdzenie po 5 minutach, że wiesz wszystko o drugim człowieku. Może to być jedynie wiedza bardzo powierzchowna czyli niewiele warta.
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Rachel
i niewerbalne nie jest w stanie poznać kogoś w 5 minut i wiedzieć o nim wszystko.
Rachel
Pozdrawiam
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Nie musisz się ze mną zgadzać. Pierwsze wrażenie to odruch instynktowny, który trwa bardzo krótko, ale gdy podczas tej chwili odbywa się rozmowa (kilka zdań), widzisz jego zachowanie podczas niej to dużo możesz wywnioskować. Mężczyźni w przeciwieństwie do kobiet właśnie podczas tej chwili dużo o sobie mówią. Także mowa ciała nie powinna umknąć naszej uwadze. Kobiety zaś słusznie nazywane są doskonałymi aktorkami. Potrafimy zdecydowanie więcej ukryć to co wg nas nie jest ważne przy pierwszym spotkaniu a także sporo odkryć co wg nas słuszne jest do odkryciaAsik pisze:Rachel, pierwsze wrażenie a znajomość drugiej osoby to dwie różne rzeczy. Ale to tylko moje zdanie.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
No to teraz wiem dlaczego całe życie byłam idiotkąkrzysztof100 pisze:Rachel mylisz się to mężczyźni cenią ciepło w związku a kobiety najbardziej cenią u mężczyzn zdolności zgadnij jakie-zdolności płatnicze,wiem coś o tym,Pozdrawiam Krzysztof1.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
Urządzenia niestety bywają zawodne i mężczyźni zresztą też.
Sęk w tym że kobiety stają się niezależne i mogą dokonać przemyślanych wyborów.
Tylko czy serce posłucha rozumu.