Sanatorium Gracja - Ciechocinek
Re: Sanatorium Gracja - Ciechocinek
Jestem,widze i pytam.....czy ktos czasami sprawdza warunki tu panujace? nie sądze,bo gdyby tak bylo to ktos by tu za to beknął..a jak na razie wszyscy decydenci tego przybytku mają sie dobrze.W kazdym badz razie gdybym wiedziala dokąd jade zrobilabym wszystko (łacznie ze zwolnieniem lekarskim) by tu moja noga nie postała.A na pewno jestem w tym rodem z PRL sanatorium po raz ostatni.Współczuje tym ktorzy tu trafią.Acha,jeszcze maly ewenement z tego przybytku dla bezdomnych....nie jestem czestym bywalcem sanatoriów ale wiem ze w normalnych sanatoriach są jakies tańce(zwal jak zwał)np wieczorek zapoznawczy..a wiecie jak tu to wyglada?...Proponuje sie kuracjuszom wycieczke do oddalonego o ok 20 minut drogi innego sanatorium.Mają tu fajną sale,muzyke z nagłosnieniem,fortepian,kawiarenke,ale....nie mozna co jakis czas cos tu zrobic w ramach ćwiczen gimnastycznych bo PAN tego przybytku powiedzial NIE i koniec,a czego zyczyliby sobie kuracjusze to KOGO TO OBCHODZI. Ech szkoda słów.Pozdrowka
Witaj paula
Mnie czeka ta [nie]przyjemność rehabilitacji za dwa turnusy po tobie.Już się boję ,jak tam tak .....................nieciekawie
ale może pogoda mi to jakoś urozmaici.Trzymaj sie ciepło,życzę udanego pobytu.Na pewno towarzystwo się rozkręci ,to przecież początek turnusu.Pa.
Mnie czeka ta [nie]przyjemność rehabilitacji za dwa turnusy po tobie.Już się boję ,jak tam tak .....................nieciekawie
ale może pogoda mi to jakoś urozmaici.Trzymaj sie ciepło,życzę udanego pobytu.Na pewno towarzystwo się rozkręci ,to przecież początek turnusu.Pa.
-
forumowicz
O rany ..... Paula ..... Nieźle mnie nastraszylas
Trzymaj się tam jakoś no i pisz koniecznie jak coś przyjdzie Ci do głowy.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
forumowicz