Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Trzymam,żeby Ci się powiodło po Twojej myśli.
Jestem trochę zmartwiona bo ja składałam pczątek wrzesnia i z tego co obserwuję to wczesniej nie będzie niż wrzesień.
A ja dziś mam numer 125 rano miałam 118,a potem podeszło mi znów w górę.....czekam cierpliwie,jutro się pochwalę znów która jestem w kolejce.
Pozdrowionka
Nie rozumiem Ewa , czemu z tak niskim numerkiem , nie masz jeszcze skierowania , Alien to samo ... ja miałam na trzy miesiace przed wyjazdem , przy nr niewiele ponad 3 000
Czytałam na forum,że ktoś dostał sanatorium dopiero z numerem 56.....nie wiem od czego to zależy ,dlatego czekam cierpliwie i zaciskam mocno kciuki na sanatorium nadmorskim a szczęściarą bym się nazwała gdyby to było Świnoujście
Byłem a Świnoujściu 2 razy ,a w Kołobrzegu 4 ..jednak spokojniejsze i fajniejsze w porze wiosenno-letniej jest Świnoujście..na co liczę i w tym roku
Ewa...może będzie nam dane wspólnie się tam wybrać
Na dzisiaj numerek zatrzymał mi się na roku urodzin Brahmagupty