Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Leczę się u neurologa i ortopedy a w NFZ miałem napisane nie wiem dlaczego reumatologia . A co do terminu to wielka loteria . Poprzednio byłem w jeszcze lepszym terminie bo miesiąc później i przez dwa tygodnie padało Straszna kicha
Ja startowałam z numerem prawie 28000, NFZ napisał 18 miesięcy czas oczekiwania(reumatologia),przy poprzednim przydziale czekałam 20 miesięcy(neurologia). Jestem ciekawa jak będzie tym razem
To Ciebie nasz NFZ nie lubi za bardzo ja na neurologię czekałam tylko 14 miesięcy.
Teraz mam przewidywany czas oczekiwania 15 miesięcy. To by było maj 2017 wolałabym opóźnienie niż przyśpieszenie kolejki.
Już dwa razy celowałam na maj to wyszło marzec albo kwiecień.