NFZ Małopolska rosnący czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: NFZ Małopolska

Post autor: forumowicz »

Wiesia, tak liczę na przydział na drugą połowę czerwca.. może w tym lub w przyszłym tygodniu będzie coś wiadomo
Awatar użytkownika
Wienia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lis 2015 16:00
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz

Post autor: Wienia »

Trzymam,żeby Ci się powiodło po Twojej myśli. :D
Jestem trochę zmartwiona bo ja składałam pczątek wrzesnia i z tego co obserwuję to wczesniej nie będzie niż wrzesień.
ewasmukla
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 20:44

Post autor: ewasmukla »

A ja dziś mam numer 125 :( rano miałam 118,a potem podeszło mi znów w górę.....czekam cierpliwie,jutro się pochwalę znów która jestem w kolejce.
Pozdrowionka :kwiat:
forumowicz

Nie rozumiem Ewa , czemu z tak niskim numerkiem , nie masz jeszcze skierowania , Alien to samo ... ja miałam na trzy miesiace przed wyjazdem , przy nr niewiele ponad 3 000 :|
ewasmukla
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Czytałam na forum,że ktoś dostał sanatorium dopiero z numerem 56.....nie wiem od czego to zależy :) ,dlatego czekam cierpliwie i zaciskam mocno kciuki na sanatorium nadmorskim :serce: a szczęściarą bym się nazwała gdyby to było Świnoujście :D :kwiat:
forumowicz

Szczerze Ci zyczę Świnoujścia , ja marzę tym razem o Kołobrzegu ;) Świnoujście jest piękne .

O ile mam prawidłowe informacje , Kraków kieruje do Świnoujścia do 8 ośrodków . Może Ci się trafi któryś :)
ewasmukla
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Oj było by superaśnie....gdybym otrzymała Swinoujście to zaczynam grac w totolotka hihi :lol: ,bo znaczyło by to,że mam strasznego farta w życiu......
forumowicz

Ja byłam w październiku ub roku , pogoda była piękna , a co dopiero latem :)

wysłałam Ci PW. ;)
forumowicz

Byłem a Świnoujściu 2 razy ,a w Kołobrzegu 4 ..jednak spokojniejsze i fajniejsze w porze wiosenno-letniej jest Świnoujście..na co liczę i w tym roku
Ewa...może będzie nam dane wspólnie się tam wybrać :D
Na dzisiaj numerek zatrzymał mi się na roku urodzin Brahmagupty :lol:
forumowicz

kuracjuszkaasia pisze:Szczerze Ci zyczę Świnoujścia , ja marzę tym razem o Kołobrzegu ;) Świnoujście jest piękne .

O ile mam prawidłowe informacje , Kraków kieruje do Świnoujścia do 8 ośrodków . Może Ci się trafi któryś :)
byłem w Bałtyku i w Adamie i Ewie ,ten drugi został w grudniu gruntownie zmodernizowany
ODPOWIEDZ