Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mam znajomą która jest po długiej kuracji odchudzającej( nie w Gołubiu.Ma swoją dietetyczkę ) ,ostatnio nie poznałem jej . wyglądała rzeczywiście o wiele poważniej ( nie powiem starzej ) tak jak Suzen mówi wszystko z umiarem .
Nie da się chudnąć szybko i wyglądać super to jest nie możliwe .Trzeba chudnąć z wysiłkiem fizycznym i bez dziwactw tylko warzywa ,tylko soki . Dieta musi zawierać mięsa ryby etc dobrze ułożona ,z równowagą białek ,tłuszczy i węglowodanów .
Będąc dzisiaj w mieście wstąpiłam do tak reklamowanego Naturhouse jak mi Pani powiedziała ile mam zapłacić...to stwierdziłam że pięknie wyglądam w swoim ciele
Super Małgosiu najważniejsze to zaakceptować siebie i jak tu wszyscy piszą nie przesadzać ale same siebie raczej rzadko widzimy, że przesadzamy Do pewnego czasu jeśli się chce można zrzucić kilka kg bezkarnie ale przychodzi czas (nie chcę powiedzieć wiek ) kiedy się chce (hm) ale już bezkarnie nie można... coś za coś . Najczęśćiej oddaje się ładną buzię za szczuplejsze bioderka
Witam, jak wcześniej koleżanka napisała jest po operacji żołądka, i prosi o profesjonalną poradę i pomoc. Sztani ciągły stres może odchudzić jak i być przyczyną tycia tz. zajadanie stresu. Z poważaniem