Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jesteśmy z tego samego NFZ to myśle że będzie podobnie jak u mnie , miałam złożony wniosek na sanatorium ale w międzyczasie miałam operacje , lekarz u którego sie lecze wypisał wniosek na szpital uzdrowiskowy zaniosłam do NFZ i mnie przekwalifikowali z sanatorium na szpital , nie można być w dwóch kolejkach jednocześnie
Ewa jutro masz przydział najdalej we wtorek ,bo przecież dziennie schodzi w naszym funduszu czasami ponad 200,a czasami stoi w miejscu.
Ja w dalszym ciągu czekam na powrót do przeglądarki po weryfikacji.Wszystkim oczekujacym życzę wymarzonych przydziałów !
ewasmukla pisze:I ja nadal czekam.....raz mi rośnie,a raz maleje myślę,że w tym tygodniu już się dowiem,gdzie wyjeżdżam
Ewunia,muszę Ci powiedzieć,że mnie też pali ciekawość gdzie dostaniesz i kiedy?????? To jest aż dziwne,że z takim niskim numerkiem jeszcze nic nie wiesz.No,ale w tym tygodniu myślę,że już b ędzie wiadomo kiedy masz się pakować Pozdrawiam