Sanatorium Ziemowit w Iwonicz Zdrój 20.06.-13.07.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ptysiu111
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2010 17:16
Podziękowano: 3 razy

Re: Sanatorium Ziemowit w Iwonicz Zdrój 20.06.-13.07.2016

Post autor: ptysiu111 »

Do
Dziadek Zbyszek.

Witaj.
Nie wiem skąd masz Dziadku Zbyszku informacje o tym,że w Zdrojowej kelner Adam już nie pracuje?
To jakieś brednie,nie porozumienie,bo byłem miesiąc temu na weekend w Iwoniczu Zdrój i Adaś pracuje normalnie.
Zresztą cała obsada jest bez zmian.Więc nie wiem skąd ta Twoja wiedza?
Jest jak zawsze w bdb formie i pełnym profesjonalizmie. ;)
pozdrawiam i polecam nie pisać nie sprawdzonych informacji więcej... :lol:
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Skąd mam takie informacje - śmieszne pytanie - ze źródła, czyli od samego Adama.
Wcale nie napisałem, że nie pracuje. Napisałem, że sobie dorabia. Więc żaden problem go spotkać.
Ty byłeś miesiąc temu na weekend. Ja w każdym miesiącu spędzam w Iwoniczu kilka dni.
W lutym na koniec miesiąca spędziłem tam cały tydzień. Stołując się w "Zdrojowej"
przez te dni nie miałem go okazji spotkać;no ale skoro Ty wiesz lepiej to przepraszam,
że ośmieliłem się napisać w dobrej wierze te kilka słów - potraktowane przez Ciebie jako brednie.
Po takim wstępie to już lepiej nie pozdrawiaj i nic nie polecaj. Uważasz, że jest to śmieszne?
Obsada bez zmian! Ciekawe co sezonie, w "Zdrojowej robiły dwie lub trzy młode kelnerki?
Awatar użytkownika
ptysiu111
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2010 17:16
Podziękowano: 3 razy