Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Merolek. Wygląda na to, że pojedziemy sami, Ty z Łodzi, a ja z Poznania. Ja też nikogo nie znalazłem na wspólną podróż Trudno jak nikt się nie zgłosi, to jadę sam Pozdrawiam
Fakt. Autko to podstawa na miejscu. Polecam wycieczki do mojego ulubionego Krosna. No i jeszcze w inne fajne miejsca. Sanok - skansen i miasto, Bóbrka, cudowny Rymanów, ze Słowacji nie wspomnę.
Miłej zabawy
Dokladnie autko na miejscu to duża zaleta.
Jest wiele miejsc pięknych i wartych zobaczenia i zwiedzenia.
Piękne Bieszczady, kolejka wąskotorowa, wody termalne na Słowacji w Bardejovie...itd...
pozdrowionka
Witam.
Czytając to wszystko stwierdzam, że fajne perspektywy odpoczynku przede mną się szykują Oby tylko grupa dopisała
Zanim ja dojadę to mam nadzieję napiszecie, które atrakcje najlepsze. A forumowy kolega, który się oferował oprowadzi jako zaznajomiony z terenem
Pozdrawiam
Maja.
W Iwoniczu Zdrój i okolicach są wspaniałe perspektywy udanego odpoczynku i rehabilitacji.
Podstawa to fajna grupa ludzi i wskazany samochód do dalszych wycieczek np.w Bieszczady,na kolejkę wąskotorową czy na Słowację do Bardejova na wody termalne...
Grunt to pozytywne nastawienie i poczucie humorku,
pozdrowionka
Tego Ptysiu to mi akurat nie brakuje Jeszcze trochę, lista zrobiona i za niecałe trzy tygodnie ruszam z nadzieją, że zabiegi postawią na nogi, a czas wolny zrelaksuje umysł ...