KRYSTYNA - BUSKO ZDRÓJ

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: KRYSTYNA - BUSKO ZDRÓJ

Post autor: forumowicz »

Nie kto tylko co :o np kwiatki :lol: :lol:
kama
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 wrz 2012 22:34
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: kama »

Witam! Przyłączam się w 100% do opinii Alka. Aktualnie przebywam w Krystynie. Pokoje (o ktorych pisal Alek) zostały już wyremontowane (do remontu pozostał jeszcze jeden).
Alku jeszcze raz dziękuję za sympatyczne przywitanie w Krystynie i pomoc. Pozdrawiam :-) :-) :-)
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Alek »

Witaj Kama :kwiat:

Dziękuje za poparcie mej opini :) ciesze się,że remont już się prawie skończył ;) choć Mi osobiście w niczym on nie przeszkadzał-bywałem w tym czasie na zabiegach :)
Kama :kwiat: nie ma za co :oops: drobnostka,cała przyjemność po mojej stronie ;) polecam się na przyszłość i jak możesz przekaż ode Mnie pozdrowienia dla Wszystkich,których wcześniej wymieniłem :) Z góry bardzo dziękuje. Życze miłego pobytu oraz udanej pogody i zabiegów :)
Miło było również poznać Cię i myśle,że jeszcze się zobaczymy oraz usłyszymy,wszak kraj jest mały ale kuracjusz z kuracjuszką znajdą się wszędzie :)

Pozdrawiam :) :) :)
ODPOWIEDZ