Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
jasminaS
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2016 08:43
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: jasminaS »

Witam po długiej nieobecności na forum :roll: Niezbadane są wyroki NFZ.Ja składałam wniosek 19.05.2014 i mam dopiero 7012 numer.A przeczytałam,że ktoś ,kto składał wniosek w maju tegoż roku roku już otrzymał przydział :?: Pozdrawiam
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Jasminko, przyznam szczerze, że i ja jestem zagubiona w tych przydziałach. Ale drepczę Ci po piętach, więc za miesiąc- dwa i my będziemy mogły pochwalić się swoimi przydziałami. (mam nadzieję) :lol:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Z numerem 2 500 znajomi otrzymali teraz przydział do Ciechocinka od 21 kwietnia do 12 maja 2016. Wniosek złożony 1 kwietnia 2014 roku.
Bietka
wiozi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2012 17:21
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: wiozi »

Ewiko, ja już kiedyś pisałam, że akurat 2 lata temu uruchomiono na Gąsiorowskiego w Konstancinie - sanatorium, na ok. 40 miejsc, w super wyremontowanej części budynku, z pięknymi pokojami 2 osobowymi, każdy pokój z własną łazienką, czyściutką, przestronną, w każdym pokoju telewizor, no super, nie ma się do czego przyczepić. Zabiegi dla tych kuracjuszy w tej właśnie części budynku, tylko z piętra na dół i basen, gdzie można wykupić karnet dla kuracjusza i jest taniej. Stołówka osobna dla tych 40 osób ładna, czysta,kameralna, zastawa jak należy. Grota solna dla kuracjuszy za darmo. Wszystko cacy tylko to ciśnienie moje niekoniecznie (185/100). Odsyłając dokumenty do NFZ po weryfikacji, mając w perspektywie Konstancin , Wysową i Busko zaznaczyłam, że Konstancin - nie, ale NFZ zdecydował inaczej i szybciutko dał mi właśnie Konstancin. Cieszę się z szybkiego przydziału, z pory roku, mniej z miejscowości, gdzie czułam się bardzo źle. :kwiat:
Awatar użytkownika
Zimorodek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2015 14:10
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Zimorodek »

jasminaS pisze:Witam po długiej nieobecności na forum :roll: Niezbadane są wyroki NFZ.Ja składałam wniosek 19.05.2014 i mam dopiero 7012 numer.A przeczytałam,że ktoś ,kto składał wniosek w maju tegoż roku roku już otrzymał przydział :?: Pozdrawiam

Witam jasminaS, jaki masz profil leczenia i czy w skierowaniu miałaś sugestię na jakąś miejscowość ? Pozdrawiam
Awatar użytkownika
[Barbazeta]
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 07 gru 2015 14:52

Post autor: [Barbazeta] »

Piszesz sugestie morze, a dostajesz góry :( Niestety
jasminaS
Kuracjusz
Kuracjusz

Zimorodek pisze:
jasminaS pisze:Witam po długiej nieobecności na forum :roll: Niezbadane są wyroki NFZ.Ja składałam wniosek 19.05.2014 i mam dopiero 7012 numer.A przeczytałam,że ktoś ,kto składał wniosek w maju tegoż roku roku już otrzymał przydział :?: Pozdrawiam

Witam jasminaS, jaki masz profil leczenia i czy w skierowaniu miałaś sugestię na jakąś miejscowość ? Pozdrawiam
Witam promiennie : :D : Mój profil leczenia to reumatologia ,lekarz balneolog sugerował Busko. :idea:
jasminaS
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam . .DZiś cofnęli mnie w kolejce o 3 miejsca. :cry:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Witam :kwiat: minął następny tydzień oczekiwania,przesiadłam się o 1102 miejsca,do 22 wagonu,jeszcze daleka droga przede mną :(
Wiozi współczuję, z funduszem się kiepsko negocjuje,ale może spróbuj.
jasminaS
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam :kwiat: dziś przeskoczyłam 129 oczek :)
ODPOWIEDZ