Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dużo zdrowia, szczęścia i uśmiechu na co dzień,
Przy pogodzie i niepogodzie,
Bądźcie radosne, nawet wtedy kiedy jest źle,
Nadto wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze
To dzień kiedy MAM DYLEMATY.
Jako nastolatek miałem Dwie Koleżanki Sąsiadki ..Rówieśnice we trójkę chodziliśmy do jednej klasy.
13 Marca
Miałem Zawsze dylemat ,której Złożyć Życzenia -Tak wiem Mieszkam na Śląsku a u nas Obchodzi się Urodziny ,ale uczniowi 7 klasy gdy już ..hormony zaczynały Pracować a i Koleżanki.. Były Bardzo Urodziwe bo ciągle do nich zaczęli przychodzić Starsi Licealiści to i Ja chciałem czy musiałem
Otóż w 7 klasie zdobyłem się na szaleńczy Pomysł 12 kupiłem po 1 ..goździku przechowałem w Pokoju i gdy rano gdy rodzice już poszli do Pracy Ja po tym sławnym goździku powiesiłem na Klamce wiedziałem ,że za 15 Ósma będą wychodzić do Szkoły Dzwoniąc po kolei po Siebie czekałem w tym Antryju przy kulkoku obserwując to jedne to drugie drzwi i Otwarły się a Nich Mamy Koleżanek ..
Mama Krysi miała na imię ..Bożena
A Bożenki ..Krystyna
Obie na korytarzu spoglądnęły wymownie na Siebie a ja pomiędzy Moimi Koleżankami podążyłem do Szkoły.
Do w/w Zadażenia przyznałem się Im chyba dopiero kilka lat temu gdy była popularna NK
Obie oczywiście Spodziewały się ,że to odemnie ,ale Żadna Tego nie poruszała
Dlatego też Dziś Wszystkim Krystyną Bożeną -z okazji ich imienin Życzę najlepszego i niech na Przyszłość Nie rywalizują ,które Imię ładniejsze czy ważniejsze Bo Ja Nadal będę miał kompleksy .Drogie Bożenki i Krysie NAJLEPSZEGO Zdrówka
Dziś imieninki obchodzą nasze dziewczynki
Niech Wam słonko ciepło gra,
niech Wam uśmiech długo trwa,
nie traćcie swej wesołej minki –
bo dziś Wasze imieninki!