Mirabelko byłam w Jagodzie w 2013. Zabiegi, jedzenie ok,ale ten program KO szwankuje. O niebo lepiej jest obok w Violecie. tam byłam 3 razy i znów się wybieram. Oba ośrodki to starsze, ale na bieżąco remontowane i jest czysto i miło.NAJWAŻNIEJSZE że o kilka kroków od morza i pięknej promenadki
Turnusy rehabilitacyjne nad morzem
- inna slask
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 22 sty 2013 16:07
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Turnusy rehabilitacyjne nad morzem
Mirabelko byłam w Jagodzie w 2013. Zabiegi, jedzenie ok,ale ten program KO szwankuje. O niebo lepiej jest obok w Violecie. tam byłam 3 razy i znów się wybieram. Oba ośrodki to starsze, ale na bieżąco remontowane i jest czysto i miło.NAJWAŻNIEJSZE że o kilka kroków od morza i pięknej promenadki
-
MaryKate
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 gru 2014 13:40
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowano: 9 razy
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Mirabella
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 lut 2012 20:55
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
Dziękujęinna slask pisze:Witam wszystkich![]()
Mirabelko byłam w Jagodzie w 2013. Zabiegi, jedzenie ok,ale ten program KO szwankuje. O niebo lepiej jest obok w Violecie. tam byłam 3 razy i znów się wybieram. Oba ośrodki to starsze, ale na bieżąco remontowane i jest czysto i miło.NAJWAŻNIEJSZE że o kilka kroków od morza i pięknej promenadki. W Violecie ciągle się coś dzieje, a w Jagodzie GRUPY miały swoje programy a my tylko na doczepkę jak się udało
Zastanawiam się nad wyjazdem z grupą seniorów.
- juurr
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 sty 2016 11:36
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 7
Założyłem ten temat z myślą , że zamieszczone wypowiedzi będą merytoryczne i na temat , a wyszło jak zawsze ...pogaduchy i ploteczki
szkoda być może poza mną inni mogliby skorzystać . Proszę więc o rzetelne informacje jak w temacie.
pozdrawiam i życzę zdrowia
-
forumowicz
Ja byłem w Niwie na przełomie listopad-grudzień i masaż klasyczny miałem w zabiegach nieodplatnie.polecam ten ośrodek,było superkremewa pisze:Szczerze polecam turnus rehabilitacyjny w Kołobrzegu w Niwie. Byłam tam na początku września w ubiegłym roku. Pokój 2-osobowy na trzecim pietrze z widokiem na park i kładkę nad torami.Pokój ładny, spora szafa na ubranie, łazienka z kabina.. Dobra baza zabiegowa z basenem. Miałam hydromasaż, laser, okłady fango, gimnastykę w basenie. masaż kręgosłupa wykupiłam, bo nie jest w pakiecie zabiegów - podobnie jak kriokomora /która była akurat nieczynna/. Przy recepcji bezpłatny internet. Posiłki w formie bufetu szwedzkiego /śniadania i kolacje - bardzo obfite/, obiad serwowany - lepiej nie brać diety. Również w Kołobrzegu byłam na turnusie rehabilitacyjnym w Amber. Ośrodek dobry - wyżywienie i warunki lokalowe, jak dla mnie super, baza zabiegowa skromniejsza - brak basenu- masaż tez za oplata. Ale jesienny turnus w Amber sporo tańszy.
- kremewa
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 lip 2013 20:32
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 8
-
merolek77
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 lut 2016 19:44
- Oddział NFZ: Łódzki
Ja osobiście polecam Ośrodek Hotel Unitral w Mielnie. Co prawda drogi, ale o najwyższym poziomie pod każdym względem.
Dla osób o mniejszym budżecie polecam Ośrodek Albatros w Mielnie.
W obydwu przypadkach są organizowane turnusy rehabilitacyjne z dofinansowaniem PFRON.
pozdrawiam
- juurr
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 sty 2016 11:36
- Oddział NFZ: Wielkopolski
w ubiegłym tygodniu dostałem info o dofinansowaniu z PFRON-u ośrodek wybrany termin też tylko się pakować i wyjazd oby pogoda dopisała
pozdrawiam