Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jak ja mam przepukline kręgosłupa to niestety masażu nie mam;) Średnia wieku 50+ a nawet i lepiej. Jutro jakiś nowy nabór ma przyjechać z NFZ-tu. JAk już wcześniej zaznaczyłem to jest tu nuda!!. W weekendy kuracjusze ostro smarują;d
michutorun
Napisz które pokoje po remoncie, jak z czajnikami ,Tv.Wiem.że ty z ZUS-u to nie płacisz ale proszę popytaj tych NFZ-u ja jadę z NFZ-.Pozdrawiam i życzę owocnej rehabilitacji.
Ciężko mi określić które po remoncie 1/5 wyremontowanych jest. Tak czy tak są warunki przyzwoite. Czajniki są na korytarzu więc brać nie trzeba. TV płatna 88zł za turnus 3 tygodniowy. Za wszystko tu kasują ogólnie:) w kawiarni za kawę sypaną w szklance 7zł zapłaciłem, a w sklepie kupiłem za 11zł;p
Ja również dziękuję za info i proszę o jeszcze jakieś ciekawe niusy.Jadę pierwszy raz na takie kolonie i po przeczytaniu wcześniejszych opisów jestem pełna obaw,choć już swoje latka mam.Pozdrawiam.
Ja również dziękuję za info i proszę o jeszcze jakieś ciekawe niusy.Jadę pierwszy raz na takie kolonie i po przeczytaniu wcześniejszych opisów jestem pełna obaw,choć już swoje latka mam. Pozdrawiam.
nie ma się czego obawiać. wszystko jest luźne poza nudą po zabiegach. dużo ludzi z którymi idzie się dogadać. początki są trudne jak wszędzie. jakieś lipne wycieczki organizowane są do planetarium w Toruniu i do teatru. Do Lichenia. ogólnie nie dla mnie;p
dzieks za info...basen 8 mal 8 heheeh...dobre.ale mam jakies wyjscie??????????..nie mam...czyli...jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...no nieee? 3 tyg. to nie 30 lat...jakby nie bylo,sie musi czlek wytrzymac ..a nudy....piszesz ze nudno tam...a gdzie mozna sie TAM jakos rozerwac???? Jak zwykle milego pobytu zycze
PS.Pisze z laptopa niemieckojezycznego wiec sorki za bledy..
ja mam połowę pobytu za sobą. przeżyję ... jeżdżę do torunia w wolnych chwilach. wole wydać na paliwo niż się zanudzić. Rozrywki dla mnie tu nie ma. Tężnie znam, na dancingi nie chodzę. Piwa też ile można pić.... żyć nie umierać:)