Sanatoria w Ciechocinku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Sanatoria w Ciechocinku

Post autor: gosiaczek63 »

Witam,które sanatorium w Ciechocinku jest godne polecenia tyle,że Zusowskie.Dziękuję za każdą odpowiedz :kwiat: .
Awatar użytkownika
roxy
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 sty 2014 23:31
Staż sanatoryjny: 7

Re: Sanatoria w Ciechocinku

Post autor: roxy »

gosiaczek63 pisze:Witam,które sanatorium w Ciechocinku jest godne polecenia tyle,że Zusowskie.Dziękuję za każdą odpowiedz :kwiat: .
W każdym roku inne sanatoria mają podpisaną umowę na świadczenie usług dla ZUS. NIE POLECAM Gracji, średnio Szpital Uzdrowiskowy nr 1, kiedyś umowę miała ZNP i to było warte polecenia. Kto ma w tym roku nie wiem.
emik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 sty 2012 18:48
Podziękowano: 2 razy

Post autor: emik »

ZNP na 100% nie ma umowy. Mój oddział miał tylko Grację, ale ta podobno jest taka sobie. jeszcze Kolejowy ma umowę z ZUS-em, ale nie wiem, na jaki profil.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Są znacznie gorsze sanatoria od "Gracji". Nie trzeba się bać skierowania do "Gracji".
Natomiast "Kolejowy" odradzam, nawet zusowcom :shock:
gosiaczek63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2015 19:18
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: gosiaczek63 »

Dziękuję i przepraszam bo wczoraj zrobiłam mały galimatias z tym wątkiem no ale złośliwość rzeczy martwych(stary i zacinający się laptop)ale administrator przychylił się do mojej prośby.Wracając do Ciechocinka to chyba nic ciekawego nie proponuje Zus chyba że tylko dobre miejsce.Ogólnie rzecz biorąc to chyba mazowiecki Zus do najlepszego miejsca to do Inowrocławia wysyła.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Teodorze / nawet zusowcą / to tak nie ładnie brzmi. :kwiat:
ODPOWIEDZ