Wysowa 15.02

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Wysowa 15.02

Post autor: forumowicz »

wita Cie no jak nad parkiem to super trafiłas pokoje to chyba wszystkie dwuosobowe kawiarnia na miejscu mała ale fajna Naprawdę osrodek super wiem bo tam chodziłem miałem znajomą tylko internet bardzo słaby no i blizej do centrum wsi Pozdrawiam tomasz
forumowicz

Witam,jeśli chodzi o pokoje w Instytucie Zdrowia Człowieka czyli Nad Parkiem to oprócz dwójek jest sporo jedynek ,tyle że bez balkonów i z widokiem na wyżej znajdujące się sanatorium Biawena ,niestety parking i kort tenisowy.Pokoje dwuosobowe bardzo przestronne ,za tv trzeba zapłacić -kwoty nie pamiętam bo nie korzystałem.Przydział pokoi powiedzmy że zmienny dlatego że raz przydzielają jedynki osobom ze schorzeniami narządów ruchu innym razem ze schorzeniami psychosomatycznymi.Te dwie grupy dzielą się mniej więcej po połowie.Jedzenie raczej dobre ,w budynku kręgielnia ,bilard choć tutaj lepiej podejść do Biaweny lub Beskidu ze względu na tańsza cenę.Kawiarnia jak już tu wspomniano mała ale chyba klimatem najlepsza w porównaniu z innymi ośrodkami i praktycznie codziennie od 19 można potańczyć .
Przewija się tutaj opinia że Wysowa to koniec świata ,w pewnym sensie tak bo dalej droga już nie prowadzi ;) ale zapewniam że dla szukających spokoju ,ciszy i całkowitego relaksu to miejsce jak najbardziej odpowiednie .
Życzę miłego i udanego pobytu .
Telias74
Na forum od: 21 sty 2016 23:06
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Telias74 »

Bardzo dziękuje za opis ośrodka. Mnie w zupełności wystarczy mała kawiarnia, a internet to sprawa drugoplanowa TV tym bardziej.
Pozdrawiam
Beta57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2013 06:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Wysowa 25.06

Post autor: Beta57 »

Witam wszystkich!
W tym roku po raz czwarty jadę do Wysowej jak zwykle do Biaweny - 25.06. Wszystkie opinie Janusza63 są w 100% prawdziwe, to "stary" bywalec Wysowej.
Pozdrawiam, do zobaczenia na miejscu.
forumowicz

Beti Ty mnie w końcu pobijesz w ilości pobytów w Wysowej :lol: :lol: ciesze się że ciągle masz ochotę tam wracać :) W tym roku raczej się nie spotkamy ,niestety to nie mój termin ,bardziej się przymierzam do wczesnej jesieni,może na Święto Rydza :D Pozdrawiam Cię najmocniej :kwiat:
gosiulek2002
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 lip 2010 12:52
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: gosiulek2002 »

Beti57 napisałam Ci wiadomośc na PW
Beta57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2013 06:47
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Beta57 »

Gosiulek2002, nie dostałam żadnej wiadomości od Ciebie. Napisz jeszcze raz.
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ